Šesti po redu Reinventing Work: Belgrade meetup u beogradskom Startit Centru

Događaj se realizuje 20. februara sa početkom u 18:30.

Na prethodnim okupljanjima se uglavnom pričalo o dobrim praksama organizacija iz inostranstva, kao što su Buurtzoorg, FAVI, Morning Star, Patagonia, itd. U narednom periodu fokus će više biti na domaćim organizacijama i organizacijama iz okruženja. Koje su to domaće prakse koje doprinose boljim uslovima rada i koje ruše ustaljene šablone i predrasude?

Reinventing Work: Belgrade pokret namenjen je ljudima koji su zainteresovani za budućnost rada, samoorganizujuće timove, samoupravljanje, decentralizovano liderstvo, distribuirani autoritet, unapređenje saradnje i komunikacije između zaposlenih, dizajn organizacija, organizacionu kulturu, organizacione promene i nove načine rada. Pokret nije vezan za neku određenu industriju, već se bavi raznovrsnim organizacijama, od pružanja kućne nege, obrazovanja i razvoja softvera do prerade hrane i proizvodnje odeće.

Cilj ovog pokreta je da doprinese širenju ideja i praksi koje pozitivno utiču na zadovoljstvo zaposlenih i produktivnost organizacija. Reinventing Work okuplja veliki broj pojedinaca specijalizovanih za različite procese koji mogu pomoći organizacijama da unaprede svoje poslovanje i uslove rada.

Predavači

Pavle Ivetić je Project Manager u Vast-u, predavač na Univerzitetu u Beogradu i član Agile Coaching Club-a. Istražuje i eksperimentiše sa novim modelima organizovanja rada. Pomaže u organizacionim promenama kompanijama koje žele da unaprede produktivnost kroz poboljšanje zadovoljstva zaposlenih. Piše doktorat na temu „Samoorganizujući timovi u organizacijama”.

Katarina Vuković, po obrazovanju fizičar sa iskustvom u projektnom menadžmentu. Tokom doktorskih studija se prvi put susreće sa Scrum-om i njegovom primenom u nauci. Posle naučnog rada, prelazi u Novomatic Lottery Solutions i počinje da radi kao Scrum Master. Trenutno radi u Levi9-u, kao Delivery Manager.

Prijava

Meetup se održava 20. februara sa početkom u 18:30 u Startit Centru Beograd (Savska 5). Ulaz je besplatan, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu