Šesti Dani prakse za studente, 19. i 20. marta na FON-u

Na događaju će studenti moći da se informišu o praksama koje nude kompanije iz različitih sfera poslovanja.

Uroš Nedeljković - 14. Mart, 2018.

Šesti Dani prakse koji organizuje Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sastoji se od pet celina:

Sajam kompanija će se održati 19. i 20. marta u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će studenti moći da se upoznaju i informišu o praksama koje nude vodeće kompanije iz raznih sfera poslovanja. Na CV klinici će studenti moći da iz prve ruke dobiju sugestije poslodavaca kako da unaprede svoj CV.

Prvi put će se u programu naći i simulacija intervjua za posao pod nazivom „Tvojih 15 minuta“ gde će učesnici imati priliku da se oprobaju u intervjuu kod kompanije koja ih je zainteresovala.

Panel diskusija na temu ‚‚A šta je tvoj izazov?”, održaće se 19. marta gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad, diskutovaće se o prednostima i manama, kao i izazovima rada u velikoj kompaniji, startapu i malom biznisu.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim kroz rešavanje zadataka i studija slučaja primene stečeno znanje i time obezbede sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija. U okviru takmičenja će učestvovati kompanije Nelt, BStorm, Comtrade, NetCast, 30Hills.