Šesta radionica za razvijanje WordPress tema u novosadskom Startit Centru

Radionica je zakazana za 8. decembar od 11 časova.

Jelena Voćkić - 4. Decembar, 2018.

U subotu, 8. decembra, u 11 časova na šestoj WordPress radionici polaznici nastavljaju da se bave sistemom komentara i detaljnije će se upoznati sa obrascem za postavljanje komentara. Takođe, polaznici će se baviti formatima i prilagođenim formatima za pojedinačni članak.

Na prethodnoj radionici polaznici su se posvetili pojedinačnom članku, najčešćim delovima šablona i započeli su šablon za sistem komentara. Sem toga videli su na koje načine mogu izmeniti listu komentara.

Više o tome možete pogledati na linkua kod sa radionice je dostupan na Githubu.

Na radionicu je potrebno poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Polaznici koji su bili u prošlom terminu, nastavljaju na istoj instalaciji.

Za koga je radionica?

Minimalno očekivano predznanje je frontend developer ili PHP junior developer.

Predavač

Milana Cap se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član timova Dokumentacije i Theme Reviewa na WordPress.org.

Prijava

Šesta WordPress radionica će biti održana u subotu, 8. decembra, od 11 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Radionica je besplatna, ali je ograničen broj polaznika. Prijavu za radionicu možete popuniti ovde.