Serbian Entrepreneurs — zatraži pomoć za svoj startap od srpskih kolega u Americi

Srpski preduzetnici u Americi pozivaju kolege iz Srbije da ih kontaktiraju i zatraže pomoć u analiziranju tržišta i biznis plana, traženju investicija i potencijalnoj saradnji sa partnerima u Silicijumskoj dolini.

Grupa Serbian Entrepreneurs je neprofitna organizacija smeštena u San Francisku i, između ostalog, ima za cilj da ostvari kontakt sa startapima i preduzetnicima u Srbiji i pomogne im da se povežu sa Silicijumskom dolinom. Ili kako jedan od članova ove grupe, COO Nura-e Dragan Petrović, kaže:

DRAGAN PETROVICSerbian Entrepreneurs je grupa ljudi srpskog porekla u Americi koja se bavi startap kompanijama. Mi smo preduzetnici, investitori, advokati… A ciljevi naše organizacije su međusobno povezivanje članova i omogućavanje međusobne saradnje i povezivanje sa preduzetnicima u Srbiji.

S ovakvim ciljevima na umu nedavno su postavili formu preko koje svi preduzetnici iz Srbije mogu da stupe u kontakt s grupom. Preko popunjenog formulara članovi Serbian Entrepreneursa dobijaju uvid u kompaniju i na osnovu toga odlučuju ko je iz grupe najprikladniji kontakt za njih. Dragan ističe da je od posebnog značaja za domaće preduzetnike to što:

DRAGAN PETROVICMnogi članovi organizacije Serbian Entrepreneurs imaju dosta iskustva u Silcijumskoj Dolini i mogu da posluže kao savetnici preduzetnicima u Srbiji oko analiziranja tržišta/biznis plana, traženja investicija, potencijalnoj saradnji sa partnerima…

Sve prijave koje stignu biće prosleđene članovima ogranizacije, a potom će oni odlučivati s kojim startapima žele da stupe u kontakt na osnovu procene da li mogu da budu od koristi tom startapu i koliko sam startap ima potencijala.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Sanja Vatić

Unesite termine za pretragu