Serbian Entrepreneurs — zatraži pomoć za svoj startap od srpskih kolega u Americi

Srpski preduzetnici u Americi pozivaju kolege iz Srbije da ih kontaktiraju i zatraže pomoć u analiziranju tržišta i biznis plana, traženju investicija i potencijalnoj saradnji sa partnerima u Silicijumskoj dolini.

Grupa Serbian Entrepreneurs je neprofitna organizacija smeštena u San Francisku i, između ostalog, ima za cilj da ostvari kontakt sa startapima i preduzetnicima u Srbiji i pomogne im da se povežu sa Silicijumskom dolinom. Ili kako jedan od članova ove grupe, COO Nura-e Dragan Petrović, kaže:

DRAGAN PETROVICSerbian Entrepreneurs je grupa ljudi srpskog porekla u Americi koja se bavi startap kompanijama. Mi smo preduzetnici, investitori, advokati… A ciljevi naše organizacije su međusobno povezivanje članova i omogućavanje međusobne saradnje i povezivanje sa preduzetnicima u Srbiji.

S ovakvim ciljevima na umu nedavno su postavili formu preko koje svi preduzetnici iz Srbije mogu da stupe u kontakt s grupom. Preko popunjenog formulara članovi Serbian Entrepreneursa dobijaju uvid u kompaniju i na osnovu toga odlučuju ko je iz grupe najprikladniji kontakt za njih. Dragan ističe da je od posebnog značaja za domaće preduzetnike to što:

DRAGAN PETROVICMnogi članovi organizacije Serbian Entrepreneurs imaju dosta iskustva u Silcijumskoj Dolini i mogu da posluže kao savetnici preduzetnicima u Srbiji oko analiziranja tržišta/biznis plana, traženja investicija, potencijalnoj saradnji sa partnerima…

Sve prijave koje stignu biće prosleđene članovima ogranizacije, a potom će oni odlučivati s kojim startapima žele da stupe u kontakt na osnovu procene da li mogu da budu od koristi tom startapu i koliko sam startap ima potencijala.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Sanja Vatić

Unesite termine za pretragu