Serbian Entrepreneurs — zatraži pomoć za svoj startap od srpskih kolega u Americi

Srpski preduzetnici u Americi pozivaju kolege iz Srbije da ih kontaktiraju i zatraže pomoć u analiziranju tržišta i biznis plana, traženju investicija i potencijalnoj saradnji sa partnerima u Silicijumskoj dolini.

Grupa Serbian Entrepreneurs je neprofitna organizacija smeštena u San Francisku i, između ostalog, ima za cilj da ostvari kontakt sa startapima i preduzetnicima u Srbiji i pomogne im da se povežu sa Silicijumskom dolinom. Ili kako jedan od članova ove grupe, COO Nura-e Dragan Petrović, kaže:

DRAGAN PETROVICSerbian Entrepreneurs je grupa ljudi srpskog porekla u Americi koja se bavi startap kompanijama. Mi smo preduzetnici, investitori, advokati… A ciljevi naše organizacije su međusobno povezivanje članova i omogućavanje međusobne saradnje i povezivanje sa preduzetnicima u Srbiji.

S ovakvim ciljevima na umu nedavno su postavili formu preko koje svi preduzetnici iz Srbije mogu da stupe u kontakt s grupom. Preko popunjenog formulara članovi Serbian Entrepreneursa dobijaju uvid u kompaniju i na osnovu toga odlučuju ko je iz grupe najprikladniji kontakt za njih. Dragan ističe da je od posebnog značaja za domaće preduzetnike to što:

DRAGAN PETROVICMnogi članovi organizacije Serbian Entrepreneurs imaju dosta iskustva u Silcijumskoj Dolini i mogu da posluže kao savetnici preduzetnicima u Srbiji oko analiziranja tržišta/biznis plana, traženja investicija, potencijalnoj saradnji sa partnerima…

Sve prijave koje stignu biće prosleđene članovima ogranizacije, a potom će oni odlučivati s kojim startapima žele da stupe u kontakt na osnovu procene da li mogu da budu od koristi tom startapu i koliko sam startap ima potencijala.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Sanja Vatić

NAPISAO/la članak     28. jula, 2017.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu