Serbian Blockchain Summit 2.0 — godišnja konferencija posvećena blockchain tehnologiji ove subote u Beogradu

Konferencija će biti održana 7. decembra sa početkom u 9 časova.

Druga međunarodna godišnja konferencija o blockchain tehnologiji će biti održana u subotu, 7. decembra, u 9 časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Na ovoj konferenciji će biti pokrivena blockchain tehnologija sa biznis strane i to kako se uključuje i primenjuje u bankarstvu, prodaji, finansijama, reviziji, industriji video-igara, pravu, programiranju i IT-u, osiguranju, logistici, obrazovanju, bezbednosti, u HR-u, startap zajednici.

Konferencija će se sastojati od glavnog, konferencijskog dela i developerskih radionica. Tokom glavnog programa predavači će govoriti o različitim blockchain rešenjima i projektima, a osim predavanja biće održane i panel diskusije na sledeće teme: „Uticaj blockchain-a na bankarski i finansijski sistem” i „Šta kripto tržište može da očekuje u 2020. godini?”.

Glavni program će biti podeljen na četiri sesije: budućnost blockchain-a, blockchain za bankarstvo, blockchain za startape i budućnost kripta.

Sa druge strane, radionice će biti namenjene programerima i onima koji imaju želju da nauče kako da rade na nekoliko različitih blockchain platformi, počev od osnova do naprednog programiranja.

Serbian Blockchain Summit organiziju Centar za ekonomska istraživanja Beograd, Ekonomski Fakultet u Beogradu, Srpska Blockchain Inicijativa i Privredna komora Srbije.

Kompletna lista predavača dostupna je na ovom linku, a detaljan program konferencije zainteresovani mogu pogledati na sajtu događaja.

Ulaznice

Serbian Blockchain Summit će biti održan 7. decembra sa početkom u 9 časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Svi zainteresovani ulaznice za ovaj događaj, kao i za radionice mogu kupiti ovde. Organizatori su obezbedili popuste za studente i startap zajednicu.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu