Treća SEOIT konferencija u beogradskom Startit Centru

Ovogodišnja SEOIT konferencija će biti posvećena SEO trendovima za 2020. godinu.

Sledećeg četvrtka, 12. decembra, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Beograd će biti održana treća konferencija SEOIT na temu „SEO in 2020 — Different backgrounds, different perspectives. Konferenciju organizuje kompanija Catena Media uz podršku Startita.  

Program konferencije sastoji se od pet jasnih i konciznih predavanja, koja će svi posetioci konferencije moći da prate, bez obzira na svoje iskustvo u SEO-u. SEO trendovi za predstojeću godinu biće predstavljeni iz različitih perspektiva stručnjaka za SEO. Predavači konferencije — Marijana Škrivanko (SEO Strategy Lead, Catena Media), Dragan Berak (SEO Manager, Catena Media), Stiv Rouz (Product Owner, Catena Media UK), Darko Brzica (osnivač i CEO agencije Occam Digital) i Radomir Basta (CEO i Lead SEO Strategist, Four Dots) – predstaviće svoja predviđanja za SEO u 2020. godini, na osnovu svog dugogodišnjeg rada i iskustva.

SEOIT konferencija će ove godine prvi put imati jednu glavnu temu o kojoj će predavači govoriti iz svoje lične perspektive, a na osnovu svog iskustva i različitih SEO pozicija koje su do sada obavljali.

Nakon svakog predavanja, posetioci će imati deset minuta za postavljanje pitanja. Pitanja se mogu postaviti nakon samog predavanja ili putem Twitter-a, uz hashtag #SEOITQA. Po završetku svih predavanja biće organizovan networking događaj na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa predavačima. Networking događaj, po kojem je SEO konferencija poznata, namenjen je svima onima koji se bave SEO-om, kao i onima koji tek ulaze u ove vode.

KLIKNI OVDE ZA PRIJAVU

AGENDA

18:00 — Dobrodošlica

18:15 — Dragan Berak, SEO menadžer @ Catena Media 

Trenutno zaposlen kao SEO menadžer sa više od devet godina iskustva u digitalnom marketingu, najviše iskustva stekao je u radu sa malim i velikim internacionalnim (e-commerce) kompanijama kao što su Chinavasion, Alexandar Cosmetics, itd.

18:45 — Darko Brzica, osnivač Occam Digital, predavač SEO Akademija 

Darko ima više od sedam godina iskustva u digitalnoj industriji. Znanje je stekao radeći sa mnogim kako stranim tako i domaćim klijentima i agencijama. Osnivač SEO agencije Occam Digital.

19:15 — Pauza

19:30 —Radomir Basta, CEO i Lead SEO Strategist @ Four Dots

Veteran SEO industrije sa više od osam godina iskustva, CEO i Lead SEO Strategist u Four Dots digital marketing agenciji i Executive Chairman Elevate Digital agencije iz Hong Konga.

20:00 — Marijana Škrivanko, SEO Strategy Lead @ Catena Media, osnivač i predavač SEO Akademije

SEO ekspert sa 10 godina iskustva u nekoliko internacionalnih agencija i suosnivač SEOIT konferencije. Osnivač i predavač SEO Akademije. Zaposlena kao SEO Strategy Lead u Catena Media.

20:45 — Stiv Rouz, Product [email protected] Catena Media UK 

Profesionalac iz oblasti digitala sa 15 godina iskustva u marketingu i product development-u. Trenutno radi kao Product Owner u okviru finansijskog sektora u kompaniji Catena Media. 

21:15 — Networking

Prijavi se za konferenciju

Konferencija će biti održana u četvrtak, 12. decembra, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Ulaz na događaj je slobodan, ali je prijava putem forme ispod neophodna.

Catena Media je kreativna lead generation marketinška kompanija specijalizovana za iGaming industriju, sa kancelarijama u Velikoj Britaniji, Malti i Srbiji. Beogradski tim kompanije, koji se trenutno sastoji od više od 70 ljudi, radi na projektu AskGamblers, svetskoj platformi za online gambling.