Sedmo izdanje Spark.me startap takmičenja — pobednicima put u San Francisko na TechCrunch Disrupt

Spark.me takmičenje održaće se 25. i 26. maja u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu.

Marija Milutinović - 15. Mart, 2019.

Ovogodišnja Spark.me konferencija održaće se 25. i 26. maja u Porto Montenegru. Spark.me 2019 pruža priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svetski poznatih eksperata i ostvare kontakt sa više od 580 učesnika iz 28 država širom sveta.

Takmičenje startapa i put na TechCrunch Disrupt u San Francisko

Učešće u Spark.me startap takmičenju otvoreno je za sve startape koji su osnovani nakon 1. septembra 2017. godine (bez obzira na to da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne) i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu koji je niži od 2,5 miliona dolara. Zainteresovani startapi za učešće na Spark.me startap takmičenju treba da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/startups/. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine. Spisak 10 najboljih startapa, koji su prošli prvi krug i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. aprila, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobednički startap dobiće priliku da od 02. do 04. oktobra 2019. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz celog sveta. Nagrada uključuje i dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj, dve karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“.

Predavači

Do sada je objavljeno i nekoliko keynote predavača koji će biti deo ovogodišnje Spark.me konferencije.

Anab Jain TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja i suosnivač Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti.

Jeremiah Owyang suosnivač Kaleido Insights i lider za razvoj programa koji pospešuje inovativnost korporacija.

U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Dosadašnji pobednici Spark.me startap takmičenja su Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i  TruckTrack (2013).

Svi zainteresovani  za konferenciju Spark.me 2019 mogu kupiti karte na zvaničnom sajtu konferencije.