Saznajte koji će nas startap predstavljati na globalnom finalu PowerUp! Izazova za investiciju do milion evra

U ponedeljak 27. aprila 16-18 sati će biti održano srpsko izdanje PowerUp takmičenja.

Treći put u Srbiji, a prvi put, u potpunosti online, održaće se lokalno izdanje takmičenja PowerUp! by InnoEnergy, a pobednički tim predstaviće se u Krakovu uz priliku za nagradu od 50.000 i investiciju od 150.000 do nekoliko miliona evra.

PowerUp! Izazov je takmičenje koje se održava šestu godinu zaredom, a fokusirano je na startape iz srednje i istočne Evrope iz oblasti: energije, čistih tehnologija, mobilnosti, sajber bezbednosti, pametnih gradova i čistog vazduha.

Takmičenje će usled trenutne situacije uzorkovane virusom korona, biti organizovano u potpunosti online, a pored startapa koji će se takmičiti za plasman na globalno finale, gledaoci će imati prilike da čuju i priču jednog od uspešnih startapa iz InnoEnegy mreže. 

Startapi će se predstavljati pred četvoročlanim žirijem, koji će činiti: Zoja Kukić, Programska direktorka Inicijative Digitalna Srbija; Gaia Montelatici, suosnivačica Impact Huba; Vladimir Trkulja, Venture Fellow u Inovacionom fondu Unicef-a.

A startapi koji će se takmičiti su:

EnergyPulse  Uređaj za prikupljanje podataka i optimizaciju industrijskih procesa

Nanobile – Sistem za optimizaciju parkinga na javnim i privatnim parkinzima

CYRBS – Novi kočioni sistem koji utiče na smanjenje potrošnje goriva

OdoRide – Odo je održivo rešenje za transport ljudi i robe kroz centre pametnih gradova, čineći ih pametnijim prilikom svake vožnje – Odo Ride prevozi ljude, a Odo Carry robu.

TajfunHill – Univerzalni operativni sistem koji omogućava agregaciju i kontrolu svih distribuiranih enegetskih resursa i pametih uređaja

WhiteLemur – Biorazgradive zamene za petrohemijske materijale

Pobednik prošlogodišnjeg globalnog finala i osvajač 50.000 evra, bio je slovački startap Danubia NanoTech koji je predstavio rastvor za nadgledanje temperature vazduha u obliku senzora temperature grafena, dostupan kao izuzetno tanak film, koji se može naneti na bilo koju nemetalnu podlogu.

Prijava

Ukoliko želite da nam se pridružite 27. aprila od 16 do 18 časova i ispratite koji startap će pobediti i kvalifikovati se na globalno finale PowerUp! Izazova, to možete uraditi prijavom putem ovog linka, praćenje takmičenja je potpuno besplatno uz prethodnu registraciju.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu