Samopouzdanje i kako doći do njega? — besplatna radionica u Startit Centru Inđija

Može se naučiti kao da se ima samopozdanje i kako da se u svakoj situaciji koja je važna bude na visini zadatka odnosno, da se da maksimum i postigne uspeh.

U sredu, 13. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana treća radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na samopouzdanju.

Mnogi pate od manjka samopouzdanja, koje stvara strahove, a oni ih zatim drže na nivou proseka i ne dozvoljavaju da se izraze, da budu ono što jesu.

Kao i sve veštine, kao matematika i fizika, kao bilo šta u životu, tako i samopozdanje može da se nauči i da se u svakoj situaciji koja je važna bude na visini zadatka odnosno, da se da svoj maksimum i postigne uspeh.

Kome je namenjena?

Radionica  je namenjena svima koji žele da nauče „prečice” do samopouzdanja i veće vere u sebe, kao i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 13. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu