Samopouzdanje će te najdalje pogurati u poslu sa Amerikancima — Filip Bajović o poslovnoj kulturi Amerike i Njujorka

Razgovor sa Filipom možete ispratiti na Startit Youtube kanalu, 26. oktobra.

Tamara Đorđević
25/10/2022

U sredu, 26. oktobra od 17 časova i 15 minuta poslušajte razgovor sa Filipom Bajovićem, serijskim preduzetnikom koji preko 20 godina veoma uspešno u Njujorku vodi svoj biznis. 

U novom izdanju Tesla Nation sadržaja namenjenih uspešnijem poslovanju na stranim tržištima sa Filipom pričamo o poslovnoj kulturi u Njujorku i Americi, kao i kulturnim odlikama preduzetnika u Srbiji i Americi koje će biti korisne svima koji se bave prodajom i razvojem biznisa na američkom tržištu.

O govorniku

Filip Bajović je preduzetnik i suosnivač kompanija Label Kings i Cacotec. Svoju prvu kompanije, Label Kings, pokrenuo je pre 25 godina, i ona posluje u oblasti mode i ima kancelarije u Njujorku, Hong Kongu i Ostinu. Filip je započeo inicijativu uvođenja tehnologije u modnu industriju, pa je tako osnovao Cacotec, digitalnu platformu koja omogućava naprednije obeležavanje odevnih predmeta uz pomoć QR, NFC i blockchain tehnologije. Njegova kompanija ima za cilj da redefiniše industriju odeće tako što umesto etikate na odeći implementira čip sa informacijama, i na taj način smanji zagađenje planete koje nastaje kao posledica proizvodnje etiketa i uštedi novac kompanijama iz modne industrije.

Registracija

Online događaj će se održati 26. oktobra u 17 časova i 15 minuta. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Tamara Đorđević

Objavio/la članak.

utorak, 25. Oktobar, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ