Kako pokrenuti i voditi startap iz Srbije? — meetup u Startit Centru Vršac

U petak, 5. jula, od 18 časova u biže održan meetup sa osnivačima startapa CouchCoach i Anora.
Startap kurs za srednjoškolce

U petak, 5. jula, od 18 časova u Startit Centar Vršac dolaze Nenad Nikolin i Nikola Krstić, dva serijska preduzetnika, da podele svoja iskustva o pokretanju startapa u Srbiji.

Nenad i Nikola su osnivači CouchCoach. CouchCoach namenjena je košarkaškim entuzijastima koji kroz aplikaciju mogu da šalju savete trenerima tokom utakmice, osvajaju sopstvene poene i rangiraju se na listi. Nakon utakmice se proglašava najbolji CouchCoach, i praksa je da pravi trener sa klupe uruči nagradu treneru sa kauča. Poslednji uspeh ovog startapa je pobeda na Seedstars takmičenju u Novom Sadu, pa će se kao predstavnici Srbije u novembru takmičiti na svetskom Seedstars samitu u Kazahstanu.

Nikola je takođe osnivač Anora — pametne rukavice za slepe. Pametna rukavica za slepe je multifunkcionalni elektronski uređaj osmišljen da slepim i slabovidim osobama omogući lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti: od orijentacije u prostoru, preko prepoznavanja i izgovaranja boja, do slanja trenutne lokacije staratelju ili prijatelju ako se slepa osoba izgubi, što su samo neke od mnogobrojnih funkcija.

O predavačima

Nenad Nikolin, preduzetnik, osnivač i direktor IT Konsultantske kuće Fractal Dimension, osnivač servisa MojaVizitKarta, servisa MojeVino i osnivač i direktor aplikacije za košaraške navijače CouchCoach. Po obrazovanju diplomirani inženjer tehničke fizike, nekadašnji košarkaš, sudija, trener i direktor kluba.

Nikola Krstić, preduzetnik, osnivač i direktor Anoris Technology, CTO i partner aplikacije CouchCoach, CTO startapa ECG for Everybody. Student RAF-a.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 5. jul, u 18 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, službeni ulaz Centra Millennium). Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu