RxFirebase — studija slučaja u novosadskom Startit Centru

Meetup će biti održan u sredu, 10. oktobra, u 18 i 30.

Jelena Voćkić - 5. Oktobar, 2018.

U sredu, 10. oktobra, sa početkom u 18 i 30 časova u novosadskom Startit centru će biti održan meetup na temu RxFirebase-a. Fokus predavanja će biti na Rx i Firebase-u, kao i sinergiji između njih, jer se upravo kombinovanjem ovih alata lako kreira Reactive System.

U današnjem svetu, gde internet neverovatno napreduje, ponekad je teško ići u korak sa zahtevima. Sistemi moraju da reaguju brzo, da budu otporni na neuspeh, uvek dostupni, bez obzira na broj korisnika sistema i bez obzira na njihovo ponašanje. Kreiranje Reactive Systems je krucijalno kako bismo se prilagodili svim pomenutim zahtevima.

David Hardi će se potruditi da objasni suštinu Firebase-a, koji ima mnogo svojstava, ali će se ovaj put fokusirati na njegovu srž — Realtime Database.

Nakon Davidovog izlaganja učesnici bi trebalo da imaju ideju o tome kako se koristi RxFirebase za njihov Reactive System, s obzirom da će učestovati u live demu gde će se koristiti Web, Andoird, iOS i Java back-end.

Predavač

David Hardi je full stack developer, sa jakom pozadinom u Android developmentu, sa 6 godina Mobile iskustva. U prethodne dve godine je proširio svoje znanje u smeru back-end i front-end developmenta. David je bio lead developer za različite proizvode, a najzančajniji su: Philips, uGrow Android App i TomTom-ov NavKit RRC. Obožava da drži predavanja za malu meetup zajednicu, ali se ne odriče ni predavanja za veće grupe kao npr. DroidconNL i BABBQ.

Prijava

RxFirebase: Studija slučaja će biti održana 10. oktobra u 18:30 u Starit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem linka.