RxFirebase — studija slučaja u novosadskom Startit Centru

Meetup će biti održan u sredu, 10. oktobra, u 18 i 30.

U sredu, 10. oktobra, sa početkom u 18 i 30 časova u novosadskom Startit centru će biti održan meetup na temu RxFirebase-a. Fokus predavanja će biti na Rx i Firebase-u, kao i sinergiji između njih, jer se upravo kombinovanjem ovih alata lako kreira Reactive System.

U današnjem svetu, gde internet neverovatno napreduje, ponekad je teško ići u korak sa zahtevima. Sistemi moraju da reaguju brzo, da budu otporni na neuspeh, uvek dostupni, bez obzira na broj korisnika sistema i bez obzira na njihovo ponašanje. Kreiranje Reactive Systems je krucijalno kako bismo se prilagodili svim pomenutim zahtevima.

David Hardi će se potruditi da objasni suštinu Firebase-a, koji ima mnogo svojstava, ali će se ovaj put fokusirati na njegovu srž — Realtime Database.

Nakon Davidovog izlaganja učesnici bi trebalo da imaju ideju o tome kako se koristi RxFirebase za njihov Reactive System, s obzirom da će učestovati u live demu gde će se koristiti Web, Andoird, iOS i Java back-end.

Predavač

David Hardi je full stack developer, sa jakom pozadinom u Android developmentu, sa 6 godina Mobile iskustva. U prethodne dve godine je proširio svoje znanje u smeru back-end i front-end developmenta. David je bio lead developer za različite proizvode, a najzančajniji su: Philips, uGrow Android App i TomTom-ov NavKit RRC. Obožava da drži predavanja za malu meetup zajednicu, ali se ne odriče ni predavanja za veće grupe kao npr. DroidconNL i BABBQ.

Prijava

RxFirebase: Studija slučaja će biti održana 10. oktobra u 18:30 u Starit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem linka.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu