Rudarenje i trgovina kriptovalutama u 2019. godini — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za utorak, 26. novembar, u 18 časova.

U Subotici će u utorak, 26. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu rudarenja i trgovine kriptovalutama.

Predavanje obuhvata kratak uvod o tome šta je to rudarenje i trgovina, koji su benefiti, a koji problemi. Predavač će sa učesnicima podeliti informacije i korisne savete na šta sve treba da obrate pažnju prilikom rukovanja kriptovalutama.

Biće reči i o tome da li je u 2019. godini isplativo rudarenje isto kao što je to bilo krajem 2013. i 2017. godine.

Kome je predavanje namenjeno?

Ovo predavanje je namenjeno početnicima, bez obzira da li tek žele da počnu da koriste kriptovalute ili su već određeni broj godina u poslu. Predavanje nije usko specijalizovano.

O predavaču

Miljan Radanović počinje sa radom u Pozitivu 2006. godine paralelno sa studijama na FTN — Inženjerski menadžment. Narednih 11 godina radi u sektorima tehničke podrške, nabavke, maloprodaje i B2B da bi 2017. postao vlasnik i generalni direktor kompanije. Član je upravnog odbora Vojvođanskog IKT klastera, član skupštine Unije poslodavaca Vojvodine, kao i Bitkoin Asocijacije Srbije. Sertifikovani je ekspert za digitalnu transformaciju.

Interesovanje za informacione tehnologije unapređuje proteklih dvadeset godina kroz rad i edukaciju, posebno u sferi inovacija,modernih tehnologija i inovatnivnih sistema upravljanja kompanijom. Trenutni fokus mu je na digitalnoj transformaciji poslovanja, širenju IT svesti u Srbiji i popularizaciji kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Prijave

Događaj je zakazan za 26. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, uz obaveznu prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu