RemoteYear Meetup — digitalni nomadi i zašto su izabrali da rade baš iz Beograda?

Za sve one koje zanima više o radu na daljinu, dođite da čujemo od onih koji to rade u najekstremnijem obliku — godinu dana menjajući lokacije iz kojih rade.

Zoja Kukić
24/07/2018

U četvrtak, 26. jula u beogradskom Startit Centru održaće se događaj posvećen digitalnim nomadima i radu na daljinu. Gosti će nam biti desetine stranaca koji su došli u Beograd kroz RemoteYear program i koji će godinu dana svog života provesti radeći zajedno na različitim lokacijama u svetu.

Na događaju ćemo pričati o prednostima i nedostacima rada na daljinu, a kroz interaktivnu diskusiju cilj je da razmenimo iskustva i znanja, ali i da se domaća zajednica upozna sa gostima.

Govornici će biti Branislav Savić iz BallPackaginga i Potpredsednik Upravnog odbora Američke privredne komore, Dominik Kabal, ispred RemoteYear i Vukašin Stojkov, osnivač Startita.

Pozivamo sve koji su i sami digitalni nomadi ili žele da saznaju više o ovom načinu života da nam se pridruže u četvrtak u 15č u Startit Centru u Beogradu (Savska 5). Prisustvo je besplatno, sve što treba je da se prijavite putem forme ispod:

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

utorak, 24. Jul, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Vukašin Stojkov

četvrtak, 26. Jul, 2018.

@Dejan neće ovom prilikom

Dejan

utorak, 24. Jul, 2018.

Da li ce mozda biti streama meetup-a?