RemoteYear Meetup — digitalni nomadi i zašto su izabrali da rade baš iz Beograda?

Za sve one koje zanima više o radu na daljinu, dođite da čujemo od onih koji to rade u najekstremnijem obliku — godinu dana menjajući lokacije iz kojih rade.

U četvrtak, 26. jula u beogradskom Startit Centru održaće se događaj posvećen digitalnim nomadima i radu na daljinu. Gosti će nam biti desetine stranaca koji su došli u Beograd kroz RemoteYear program i koji će godinu dana svog života provesti radeći zajedno na različitim lokacijama u svetu.

Na događaju ćemo pričati o prednostima i nedostacima rada na daljinu, a kroz interaktivnu diskusiju cilj je da razmenimo iskustva i znanja, ali i da se domaća zajednica upozna sa gostima.

Govornici će biti Branislav Savić iz BallPackaginga i Potpredsednik Upravnog odbora Američke privredne komore, Dominik Kabal, ispred RemoteYear i Vukašin Stojkov, osnivač Startita.

Pozivamo sve koji su i sami digitalni nomadi ili žele da saznaju više o ovom načinu života da nam se pridruže u četvrtak u 15č u Startit Centru u Beogradu (Savska 5). Prisustvo je besplatno, sve što treba je da se prijavite putem forme ispod:

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu