Besplatno predstavi svoj startap na Startitovom spratu online sajma ITkonekta

Regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju. Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, posetioci će moći da “prošetaju” kroz četiri virtuelna sprata i pronađu puno zanimljivih sadržaja.

Tanja Mladenović - 23. Mart, 2016.

IT kompanije, organizacije, startapi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na ITkonektu i ove godine, od 31.marta do 2. aprila. Ova iteracija događaja se održava onlajn, na it-konekt.com.

Kako navode organizatori, u pitanju je i prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju. Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, posetioci će moći da “prošetaju” kroz četiri virtuelna sprata i pronađu mnogo zanimljivih sadržaja, poput predavanja IT stručnjaka iz celog sveta, besplatnih IT kurseva, zanimljivih igrica, i prilika za networking.

Na Job floor spratu će posetioci moći da prođu virtuelnu turu kroz predstavljene IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih.

Na Gaming flooru će da isprobaju nove igrice i da se dobro zabave, a na EDU flooru će se predstaviti edukativne ustanove i IT organizacije.

sprat

Besplatan štand za vaš startup

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da se predstavite na štandovima na spratu startapa — ovu priliku za oglašavanje dobijate besplatno, za razliku od ustanovljenih kompanija. Uslovi za prijavu su to da niste uzeli više od 100.000€ investicija odnosno da nemate više od 5 ljudi u svom timu.

Iskoristite ovu priliku ukoliko planirate da u narednom periodu zapošljavate ili primate na praksu nove članove tima, tražite su-osnivače ili investitore i partnere iz IT industrije.

Prijavite se putem forme na linku ili ispod.