IT kompanije, organizacije, startapi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na ITkonektu i ove godine, od 31.marta do 2. aprila. Ova iteracija događaja se održava onlajn, na it-konekt.com.

Kako navode organizatori, u pitanju je i prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju. Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, posetioci će moći da “prošetaju” kroz četiri virtuelna sprata i pronađu mnogo zanimljivih sadržaja, poput predavanja IT stručnjaka iz celog sveta, besplatnih IT kurseva, zanimljivih igrica, i prilika za networking.

Na Job floor spratu će posetioci moći da prođu virtuelnu turu kroz predstavljene IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih.

Na Gaming flooru će da isprobaju nove igrice i da se dobro zabave, a na EDU flooru će se predstaviti edukativne ustanove i IT organizacije.

sprat

Besplatan štand za vaš startup

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da se predstavite na štandovima na spratu startapa — ovu priliku za oglašavanje dobijate besplatno, za razliku od ustanovljenih kompanija. Uslovi za prijavu su to da niste uzeli više od 100.000€ investicija odnosno da nemate više od 5 ljudi u svom timu.

Iskoristite ovu priliku ukoliko planirate da u narednom periodu zapošljavate ili primate na praksu nove članove tima, tražite su-osnivače ili investitore i partnere iz IT industrije.

Prijavite se putem forme na linku ili ispod.