Recenzija dizajna — radionica UX zajednice u Startit Centru Beograd

Druženje će se održati 16. maja sa početkom od 18 časova.

Danica Kovač - 9. Maj, 2018.

Na novom okupljanju UX zajednice učesnici će imati priliku da predstave svoje dizajnerske radove, koji će biti pregledani i komentarisani od strane uspešnih domaćih dizajnera. Na ovaj način, predavači će razmotriti pojedinačne dizajnerske odluk i dati najbolje savete u skladu sa zahtevima individualnih biznis projekata.

Svoje dizajnerske projekte (web sajtove, aplikacije, protoripe) možete poslati na mail: mika@alphadesignstudio.biz, a dizajneri koji će ih pregledati na licu mesta su:

Ljuba Youngblom je product menadžer, dizajner i suosnivač Automatic Labsa. Ljuba trenutno živi u Zalivskoj oblasti San Franciska, a najveće praktično iskustvo poseduje u industrijskom i dizajnu proizvoda, istraživanju, marketingu i startap menadžmentu. On radi u Swisscontact Worldwide, sa misijom i željom da poboljša startap scenu na Balkanu.

Bojan Đuričić radi kao vodeći product dizajner u kompaniji Game Credits. Bojan je svoju karijeru započeo kao dizjaner dečijih ilustracija, nakon čega se zaljubio u tehnologiju i počeo da se bavi web programiranjem i UX dizajnom. Danas vodi dizajnerski tim i pomaže startapima u razvoju njihovih dizajn rešenja.

Dragan Babić ima bogato radno iskustvo u izgradnji digitalnih proizvoda (uglavnom softvera). Svoje dizajnersko iskustvo stekao je u deset godina dugom radu sa različitim klijentima. Trenutno vodi dizajnerski tim u Superawesome design studiju.

Milovan Jovičić je UX dizajner i web developer sa višegodišnjim iskustvom u radu sa kompanijama kao što su Apple, Amazon i Rakuten. Takođe je i pokretač Practical UX zajednice.

Prijave

Događaj će se održati 16. maja sa početkom od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće je besplatno, a svoj dolazak treba da potvrdite ovde.