ReCap 2019, regionalna konferencija posvećena tržištu kapirala, koju organizuje Impact Hub, biće održana 23. i 24. maja u Domu omladine i Imapact Hubu. Cilj ove konferencije je da poveže startape iz regiona i investitore, venture biznis lidere, tržišne i tehnološke eksperte iz Silicijumske doline, Njujorka, Izraela, Velike Britanije i Italije, kao i da im pomogne da razviju svoj potencijal i stvore uspešan biznis.

ReCap je tako koncipiran da ima program usmeren na startape, tinejdž preduzetnike, preduzetnike/osnivače i menadžere, kao i investitore. Startapi će između ostalog imati priliku da kroz Bootcamp nauče kako da na najbolji način predstave svoju ideju i biznis, zatim kako da dobiju investiciju i prošire se na strana tržišta, a na kraju dana će dobiti priliku da pred ivestitorima i menotima pitch-uju svoje ideje.

Osnivačima, menadžerima i investitorima su prvenstveno namenjena predavanja i panel diskusije posvećene anđeoskim investicijama u regionu, stanju startap ekosistema u regonu, kao i panel o rastućim startapima i kako od regiona stići do Silicijumske doline.

Prvi dan ReCap-a je posvećen konferencijskom delu programa i Startap Bootcamp-u, dok će drugog dana, 24. maja, biti održani Masteclass-ovi na teme: trendova na tehnološkom tržištu, Strategic storytelling-a i Data Science u korist rasta prihoda.

Više informacija i kompletan program dostupani su na sajtu ReCap konferenciije.

Prijava

ReCap konferencija će biti održana u 23. i 24. maja u Beogradu. Prvog dana je ulaz je otvoren i besplatan, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na sledećem linku.