Razvoj premijum WordPress tema i WordPress API — WP meetup u Startit Centru Novi Sad

WordPress meetup će biti održan u utorak, 26. februara, od 18 časova.

U utorak, 26. februara, od 18 časova biće održan 18. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPressom, profesionalno ili iz hobija. Na ovom meetup će biti više reči o tome kako razvijati rešenja koristeći WordPress kao osnovu.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPressa. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Prvi predavač na ovom WordPress susretu je Dragan Todorović, a tema o kojoj će on pričati je ‚‚Premium WordPress Themes Development — Do’s and Don’ts”. Dragan ce pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće posetiocima njegovu perspektivu o premium themes trzištu.

Drugi predavač će biti Igor Hrček, a tema je ‚‚WordPress API — zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?“. Na ovom predavanju biće priče o WordPress REST API-ju koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPressu još otkako su uvedeni custom posttypesi.

Kome je namenjeno?

Ovaj meetup namenjen je programerima koji su na medior/senior nivou i koji koriste WordPress kao framework.

Predavači

Dragan Todorović je web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema. Takodje je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com

Igror Hrček voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo kao 8-bitni Padavan, trenutno je 64-bitni Jedi.

Prijava

WordPress meetup će biti održan 26. februara od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje putem ovog linka.

 

*Svi zainteresovani koji žele da pomognu u organizaciji sledećeg #WPNS meetupa ili žele da podele svoja znanje sa svima kao predavač, mogu da se prijave putem ovog link.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu