Razvoj premijum WordPress tema i WordPress API — WP meetup u Startit Centru Novi Sad

WordPress meetup će biti održan u utorak, 26. februara, od 18 časova.

Jelena Voćkić - 12. Februar, 2019.

U utorak, 26. februara, od 18 časova biće održan 18. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPressom, profesionalno ili iz hobija. Na ovom meetup će biti više reči o tome kako razvijati rešenja koristeći WordPress kao osnovu.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPressa. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Prvi predavač na ovom WordPress susretu je Dragan Todorović, a tema o kojoj će on pričati je ‚‚Premium WordPress Themes Development — Do’s and Don’ts”. Dragan ce pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće posetiocima njegovu perspektivu o premium themes trzištu.

Drugi predavač će biti Igor Hrček, a tema je ‚‚WordPress API — zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?“. Na ovom predavanju biće priče o WordPress REST API-ju koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPressu još otkako su uvedeni custom posttypesi.

Kome je namenjeno?

Ovaj meetup namenjen je programerima koji su na medior/senior nivou i koji koriste WordPress kao framework.

Predavači

Dragan Todorović je web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema. Takodje je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com

Igror Hrček voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo kao 8-bitni Padavan, trenutno je 64-bitni Jedi.

Prijava

WordPress meetup će biti održan 26. februara od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje putem ovog linka.

 

*Svi zainteresovani koji žele da pomognu u organizaciji sledećeg #WPNS meetupa ili žele da podele svoja znanje sa svima kao predavač, mogu da se prijave putem ovog link.