Razvoj biznisa i kreiranje uspešnih startapa u regionu — Startup Grind meetup u Novom Sadu

Događaj će biti održan u sredu, 13. februara, u 18 časova.

Tanja Marin - 7. Februar, 2019.

Startup Grind Novi Sad organizuje sledeće srede, 13. febuara, u 18 časova u Poslovnom inkubatoru meetup na kojem će govoriti Grigoris Kacikostas, prvi čovek za razvoj biznisa u BioSense institutu.

Startup Grind je serija meetupa koji su posvećeni širenju priča o ljudima koji stoje iza startapa, ne samo o lepim stranama celog procesa nastanka startapa, već i o tome kroz šta su sve morali da prođu kako bi stvorili uspešan biznis.

Grigoris Kacikostas će ne ovom predavanju govoriti o svom putu od Soluna do Beograda, zatim od toga kako je kao finansijski revizor krenuo da se bavi razvojem biznisa i do toga da je sada osoba kojoj se rado obraćaju oni koji žele da pokrenu startap u regionu.

O predavaču

Grigoris Kacikostas je Head of Business Development u BioSence institutu i jedan od najzaslužnijih za osnivanje ovog instituta u Novom Sadu. Zadužen je za uspostavljanje kontakata i građenje poslovnih veza kako sa predstavnicima industrije, tako i sa akademskim prestavnicima širom Evrope. Njegovo pređašnje iskustvo u konsaltingu i pokretanju startapa je bilo ključno za uspostavljanje preduzetničkog mentaliteta u okviru BioSense instituta.

Ulaznice

Startup Grind Novi Sad meetup će biti održan 13. februara u novosadskom Poslovnom inkubatoru (Vojvođanskih brigada 28) sa početkom u 18 časova. Ulaz na događaj je slobodan, a svi zainteresovani besplatne ulaznice mogu rezervisati na ovom linku.