U beogradskom Startit Centru će 17. marta u 18 časova biti održano predavanje na temu karijernog ravoja u oblasti IT-a. Danica Cvetanović će govoriti o načinima kako se razvijala njena karijera, kako izgleda prelazak sa jedne pozicije na drugu i kako prepoznati potencijal u zaposlenima.

Učesnici će tokom predavanja moći da dobiju odgovore na neke od sledećih pitanja:

Tokom predavanja Danica Cvetanović će proći kroz različite primere promena pozicija, kao na primer kako od tehničke/klijentske podrške do lidera test tima ili od programera do CEO-a, i još mnoge realne primere.

Pored toga, predavač i učesnici će diskutovati o tome kako pričati o ovim temama sa nadređenima, kako motivisati članove tima da promene pozicije ako lideri vide potencijal u njima, kao i treba li ili ne treba davati povišicu prilikom ovakve promene pozicije.

Kome je namenjeno?

Predavanje je namenjeno ljudima iz oblasti HR-a, Team Lead-ovima, i svim ljudima u IT-u koji žele ili koji su već menjali pozicije. Takođe, predavanje je namenjeno i studentima tehnoloških fakulteta kao uvid u sve pozicije koje ih čekaju u budućnosti.

Moderator

Moderator je Danica Cvetanović, iskusni Java Developer koja trenutno radi i živi na Kipru. Svoju karijeru nije započela kao programer. Od testera, preko business analyst-a i posle uspešnog završenog najvećeg projekta za tadašnju aplikaciju, kao nagradu od šefa je tražila da se isključivo bavi programiranjem, kao njenu prvu i najveću ljubav.

Prijave

Predavanje će biti održano u Startit Centru Beograd (Savska 5) u utorak 17. marta sa početkom od 18 časova. Prisustvo je potpuno besplatno, popunjavanjem sledeće prijavne forme.