Razgovori o virtuelnoj i proširenoj realnosti sledeće nedelje u Beogradu

Meetup će se održati 17. aprila u 18 i 30.

Tanja Marin - 12. April, 2019.

Produžena realnost (eng. Extended reality), koja uključuje virtuelnu, proširenu i pomešanu realnost, je jedna od tema o kojoj se danas najčešće priča u IT svetu. Među njima pomešana realnost je najinovativnija i verovatno najzanimljivija.

Na predavanju koje će se održati u prostorijama kompanije Zuehlke, 17. aprila u 18 i 30, o ovoj temi će govoriti: Suzana Suvajac, Elena Vučeljić, Zlatan Radetinac, Bojan Jelača, Aleksandar Zeljković i Frederik Grundelsvajler.

Oni će na ovim razgovorima predstaviti posetiocima pomešanu realnost, zatim će govoriti o načinu kako se razvija ova tehnologija, kako se prave i testiraju aplikacije, predstaviće projekte na kojima rade, poput HoloLinca, i načine na koje ova tehnologija može da se primenjuje. Uz to predavači će govoriti i o tome kakva je budućnost ove tehnologije.

Više detalja o predavanjima, kao i satnici događaja, dostupno je na sajtu kompanije Zuehlke.

Prijava

Razgovor o pomešanoj realnosti će biti održani 17. aprila sa početkom u 18 i 30 u prostorijama kompanije Zuehlke (Bulevar Milutina Milankovića 1ž). Ulaz na događaj je slobodan, ali je broj mesta ograničen, pa svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati na ovom linku.