Raspisan poziv za drugu generaciju Star Venture programa namenjenog startapima i malim i srednjim biznisima

Prijave za program su otvorene do 30. septembra.

Program Star Venture namenjen je malim i srednjim preduzećima i kreiran je sa ciljem da pronađe startape sa visokim potencijalom i mobiliše globalnu ekspertizu u nameri da pomogne firmama u početnoj fazi njihovog razvoja, a pokrenula ga je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Star Venture je industrijski agnostik i uglavnom traži mlada registrovana preduzeća sa prometom do milion evra, neprekidnim tokovima prihoda, uz uočljivu konkurentsku prednost i veru da, uz pravu podršku, imaju potencijal da rastu brzo i postanu priznati na međunarodnom nivou.

Zasnovan je na takmičarskoj osnovi, a izabrana preduzeća pridružiće se odabranoj grupi dinamičnih menadžmentskih timova u intenzivnom programu podrške u trajanju do 18 meseci.

Program uključuje pristup mentorstvu, tehničko savetovanje, savete o mehanizmima finansiranja, pristup proširenim mrežama klijenata i partnera, preduzetnika, rukovodioca na visokom nivou i međunarodnoj mreži soft-landing programa.

PRIJAVA

Rok za prijavu je 30. septembar, a pomoć u pripremi aplikacije biće obezbeđena od strane lokalnih timova EBRD i regionalnih akceleratora. Sva pitanja u vezi sa prijavom na konkurs možete poslati na mejl StarVenture@ebrd.com.

Formular i dodatne smernice se nalaze na EBRD sajtu.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Borislav Đilas

Unesite termine za pretragu