Raspisan konkurs za Star Venture program namenjen startapima i malim i srednjim biznisima

Prijave za program su otvorene do 1. decembra.

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) raspisala je konkurs za Star Venture program namenjen malim i srednjim biznisima, kao i early-stage startapima. Cilj programa je da perspektivni startapi skaliraju i unaprede svoj biznis i to kroz povezivanje sa regionalnim akceleratorima kako bi kroz mentorske sesije i pomoć pri strateškom razvoju poslovanja unapredili ekosistem. Program se trenutno realizuje u Egiptu i Jordanu, u planu je širenje i na zapadni Balkan, a narednih godina i na ostale regione u okviru kojih posluje EBRD.

Izabrani startapi imaće priliku da kroz program koji će trajati 18 meseci steknu adekvatna znanja i povežu se sa međunarodnom mrežom kupaca i partnera. Startapima će biti omogućeno da nauče više o strategiji i planiranju, prikupljanju finansija, menadžmentu, zaštiti intelektualne svojine i licenciranju, marketingu, komunikacijama, digitalizaciji, ljudskim resursima i mnogim drugim korisnim lekcijama za razvoj biznisa.

Pravo da se prijave imaju svi startapi koji postoje do dve godine, imaju registrovan biznis, čiji promet ne prelazi milion evra i koji ima perspektivu da uz mentorsku pomoć postane konkurentan ne samo na domaćem, već i globalnom tržištu.

Prijave i rokovi

Sva pitanja u vezi sa prijavom na konkurs možete poslati na mejl tonicd@ebrd.com do 1. decembra. Prva selekcija biće obavljena do 9. decembra, a svi timovi koji budu izabrani u drugi krug će 16. decembra imati pitch pred potencijalnim investitorima i članovima EBRD-a. Imena kompanija koje će od februara naredne godine imati priliku da kroz 18 meseci prođu kroz ovaj program biće objavljena 20. decembra.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marija Milutinović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu