RAF Hakaton — 21. i 22. decembra na Računarskom fakultetu

Takmičenje je otvorenog tipa, a pravo na učešće imaju svi od 18 do 27 godina.

U subotu i nedelju, 21. i 22. decembra, studenti Računarskog fakulteta organizuju RAF Hakaton. Kroz dva dana rada učesnici će imati priliku da rade na zanimljivim i inovativnim rešenjima i bore se za vredne nagrade.

Takmičenje je otvorenog tipa, a pravo na učešće imaju svi od 18 do 27 godina. Na hakatonu će učestvovati najboljih osam timova sa tri do četiri člana.

Tema hakatona i sve potrebne informacije će biti poznate pri početku takmičenja. Dodatni zadatak će takmičerima biti predstavljen 12 sati nakon početka.

Za najbolje su obezbeđene nagrade i to: 

  • 100.000 dinara u Bitcoin kriptovaluti za prvo mesto,
  • 50.000 dinara u Ethereum kriptovaluti za drugo mesto, i
  • 25.000 dinara u Ethereum kriptovaluti za treće mesto.*

*Vrednost se obračunava po kursu na dan dodele nagrada.

Prijave

Hakaton će biti održan 21. i 22. decembra u prostorijama Računarskog fakulteta (Knez Mihailova 6/VI), a takmičari se mogu prijaviti do 10. decembra. Više informacija kao i formu za prijavljivanje možete naći na sajtu RAF hakatona.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Dubravka Vilotić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu