Radionica za razvijanje WordPress tema u novosadskom Startit Centru

Ciklus radionica o WordPressu počinje 15. septembra sa početkom u 11 časova. Prva radionica će biti posvećena razvijanju WordPress tema.

Na prvoj WordPress radionici, koja će biti održana 15. septembra sa početkom u 11 časova, predavači će sa učesnicima prelaziti kroz anatomiju WordPressa i teme, započeće razvoj child teme (aktivacija i učitavanje skripti i stilova), ali će se upoznavati i sa načinima modifikacije roditeljske teme kroz aktivnu child temu.

Na radionicu je potrebno poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Naravno, moguće je pratiti radionicu i bez računara. Kompletan kod će biti objavljen na Githubu i svima će biti dostupan.

Više detalja možete pronaći ovde.

Za koga je radionica?

Minimalno očekivano predznanje je frontend developer ili PHP junior developer.

Predavač

Milana Cap se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član timova Dokumentacije i Theme Reviewa na WordPress.org.

Prijava

Radionica će biti održana 15. septembra u 11 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Učešće na ovoj WorldPress radionici je besplatno, ali je ograničen broj polaznika, pa je prijava na ovom linku neophodna.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu