Radionica za razvijanje WordPress tema #3 u Startit Centru Novi Sad

Treća radionica za razvijanje WordPress tema je zakazana za 6. oktobar od 11 časova.

U subotu, 6. oktobra, od 11 časova biće održana treća WordPress radionica. Na sledećoj radionici polaznici će se upoznati sa podrškom teme (add_theme_support()), šta ona predstavlja i kako se implementira.

Polaznici su na prošloj radionici započeli izradu samostalne teme, upoznali su se sa nekoliko podrazumevanih šablona, osnovnom petljom i upotrebom kondicionala i delova šablona. Više o tome možete pronaći ovdeKod sa radionice je dostupan na Githubu.

Na radionicu je potrebno je poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Oni koji su bili u prošlom terminu nastavljaju na istoj instalaciji. Naravno, moguće je pratiti radionicu i bez računara, a kompletan kod će biti objavljen na Githubu i svima dostupan. Više detalja možete pronaći ovde.

Minimalno očekivano predznanje je frontend developer ili PHP junior developer.

Predavač

Milana Cap se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član timova Dokumentacije i Theme Reviewa na WordPress.org.

Prijava

Treća WordPress radionica će biti održana u subotu, 6. oktobra, od 11 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Radionica je besplatna, ali je ograničen broj polaznika. Prijavu za radionicu možete popuniti na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu