Radionica ‚‚Roditelji gejmera" u Startit Centru Inđija

Radionica će biti održana u Startit Centru Inđija u subotu, 19. januara sa početkom od 12 časova.

Tatjana Milošević
14/01/2019

Da li imate dete kojem je hobi igranje video igara? Ili možda vidite da se za to zanima, ali ne znate kako da tome pristupite? Da li želite da učestvujete u gejmingu svog deteta, ali ne pričate njihov jezik? Ili ako samo tražite novu aktivnost u kojoj možete da uživate zajedno sa svojim detetom? Sa ciljem da se roditeljima približi ova oblast u Startit Centru u Inđiji u subotu, 19. januara, sa početkom od 12 časova će biti održana radionica ‚‚Roditelji gejmera”.

‚‚Roditelji Gejmera” je projekat koji je nastao iz želje da se roditeljima olakša da stvore vezu sa omiljenim hobijem mnoge dece u svetu. Ovo je prvi projekat ove vrste u Srbiji. Projekat je pokrenula dizajnerka video igara Milica Crkvenjakov, inspirisana dobrim odnosom koji su njeni roditelji imali prema njenom gejmingu i nedostatkom istog koji je primećivala kod mnogih njenih saigrača.

O radionici

Radionica ‚‚Roditelji Gejmera” je namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta koja se zanimaju za video igre, i pre svega njihovim roditeljima. Radionica će biti podeljena na dva dela.

Prvi deo radionice namenjen je samo roditeljima na kojoj će biti reči o dobrim i lošim stranama gejminga, kako pristupiti gejmingu svog deteta i odgovarati na bilo koja pitanja koja roditelji imaju.

U drugom delu deca i roditelji će zajedno sa predavačem rešavati neke izazove i zadatke koji imaju veze sa gejmingom dece i demonstriraju različite tehnike kako doći do kompromisa i pravila koja odgovaraju svima.

Prijava

Radionica će biti održana u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, na šetalištu) 19. januara u 12 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

ponedeljak, 14. Januar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije