Kako prevazići unutrašnje barijere pri pokretanju svog biznisa — radionica u Startit Centru Novi Sad

U Startit Centru Novi Sad, 17. septembra od 18č održaće se radionica na temu prepreka koje sami sebi postavljamo i kako se uspešno suzdržavamo da pokrenemo svoj biznis.
Kako da razbiješ unutrašnje barijere i pokreneš svoj biznis

U Startit Centru Novi Sad, 17. septembra od 18 časova održaće se radionica na temu prepreka koje sami sebi postavljamo i kako se uspešno suzdržavamo da pokrenemo svoj biznis.

Radionica će se baviti pitanjima šta sve radimo i kako sami sebe sprečavamo da pokrenemo posao koji želimo, da napredujemo i počnemo da radimo ono što nas ispunjava. Kako način na koji razmišljamo, uverenja, stavovi, vrednosti i navike koje imamo utiču na to da “šlajfujemo” u mestu. Baviće se pitanjima i istraživati koje su to naše unutrašnje kočnice i šta možemo da uradimo da ih deaktiviramo i počnemo da živimo svoj profesionalni san, kao i šta je poslovni koučing i kako koučing može da pomogne u ovome.

Radionica je kombinacija predavanja i interaktivnih vežbi i ima za cilj da učesnici/ce otkriju koje su to njihove unutrašnje barijere i šta bi mogli sa njima da urade. Cil je da se zajedniki dođemo do uvida i ideje šta je potrebno za pokretanje.

Radionica je namenjena onima koji žele da započnu svoj biznis ali i dalje sumnjaju u sebe, koji bi da se probaju u freelance-u ali imaju unutrašnje dileme, koji bi da istraže kako se samo-sprečavaju da krenu tim putem, koji su učinili prvi korak ka pokretanju svog biznisa, koji su spremni za profesionalni rast i promenu ali se osećaju blokirano i nisu sigurni koji im je sledeći korak.

O predavaču

Radionicu vodi Dajana Damjanović , kouč za razvoj karijere i performansi, ekspert za razvoj ljudskih resursa, psiholog. Dajana je član Udruženja profesionalnih koučeva Srbije, koje je ove godine postalo deo međunarodne zajednice koučeva (International Coach Federation) i ima višegodišnje iskustvo u radu u ljudskim resursima gde se prevashodno bavila razvojem kompetencija, talenta i razvojem karijere zaposlenih.

’Moja misija je da pružim podršku ljudima, posebno mladima, ženama i početnicima u njihovim radnim ulogama da kroz koučing otkriju svoje talente i poveruju u svoj potencijal. U koučingu sam partner klijentima u procesu otkrića. Kreiranjem odnosa sa klijentima koji će podstaći učenje i kreativnost podržavam ih u pronalaženju njihove profesionalne autentičnosti, misije i vizije. Moja deviza glasi: ’’Potrebna je smelost da se ostane pod svetlom pozornice no upravo ta hrabrost da se bude ranjiv podstiče razvoj.’’ D.Damjanović

Prijava

Radionica će se održati 17. septembra sa početkom od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Marija Aparac

Unesite termine za pretragu