Radionica dizajna Super klinci — Pravljenje avatara od nule

Prilika da se vaše dete upusti u vode dizajna i ilustracije.

Letnji dani i raspust su idealni da se nauči nešto novo tako da smo u saradnji sa Tipsy Pixelom organizovali besplatnu radionicu koja će vašoj deci omogućiti da se upuste u vode dizajna i ilustracije.

Radionica je koncipirana tako da se na zabavan i pristupačan način deci predstave neki osnovni koncepti dizajna koji će im pomoći da ispolje svoju kreativnost.

Predavač će biti Peđa Rusić, osnivač Tipsy Pixela, i dizajner koji ima više od deset godina iskustva u oblastima kao što su dizajn, ilustracija, icon i interface dizajn i druge oblasti.

Plan i program

Oko prvih sat vremena, predavač će demonstrirati kako se od nule pravi jedan avatar u Photoshopu, nakon čega će zadatak biti podeljen na manje delove, a predavač će biti tu da ih vodi kroz sve korake kako bi stigli do krajnjeg rezultata.

Kako bi što više vremena proveli na kreiranju samog rada, avatara, i samim tim više naučili, preporučujemo da deca na radionicu dođu sa idejom kakvog super heroja bi voleli da kreiraju.

Program koji ćemo koristiti za izradu avatara je Photoshop (bilo koja verzija).

Predavač

Peđa Rusić je nakon niz godina rada za klijente odlučio da oformi sopstvenu školu kroz koju može da podeli svoje znanje kako mlađim generacijama tako i ljudima koji žele da promene svoju profesiju baveći se onime što vole.

Već dve godine kako škola postoji, kroz mentorisanje i zabavu, Peđa sa svojim učenicima potvrđuje da je nekada talenat samo izgovor, i da se iza svega krije rad i upornost.

Uslovi za radionicu

  • Dete mora doneti svoj računar
  • Instalirati Adobe Photoshop (bilo koja verzija)

Radionica je besplatna i namenjena je za decu uzrasta od II do VIII razreda osnovne škole.
A svi koji budu pohađali radionicu, imaće video celog procesa i daljih delova objašnjavanja koje će moći naknadno da pogledaju kod kuće.

Prijava

Radionica će se održati u Startit Centru Beograd, u subotu 22. jula, a kako je broj mesta organičen prijava je obavezna. Prednost imaju oni koji se prvi prijave.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Aleksandra Savić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu