„Biznis planiranje“ — treća radionica o društvenom preduzetništvu u Startit Centru Šabac

Radionica će se održati 17. maja u 18 časova.

bojana zavađa - 8. Maj, 2018.

Nakon dve SIA radionice održane u Startit Centru Šabac, 17. maja u 18 časova organizuje se treća i poslednja radionica o društvenom preduzetništvu sa temom „Biznis planiranje“.

Zamisao je da učesnici na radionici savladaju teoretske okvire biznis planiranja i razviju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa. Dokument koji razviju će im koristiti za usaglašavanje unutrašnjih kapaciteta i ciljeva njihovog preduzeća i za predstavljanje svoje biznis ideje potencijalnim investitorima.

Fokus Social Impact Awarda jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje se održavaju u Šapcu i koje učesnicima mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje pruža priliku za sve učesnike da se prijave i uz mentore razviju plan za realizaciju svog društvenog preduzeća.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna s ciljem da razvije i implementira inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Misija programa je da promoviše duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Više informacija o Social Impact Award nalazi se na zvaničnom sajtu ili FB stranici.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Prijave

Radionica će se održati u četvrtak, 17. maja sa početkom u 18 časova. Prisustvo na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se prijavite putem sledeće forme.