Python radionica: Kako napraviti svoju kriptovalutu — prijavi se do 23. 10.

Radionica će se održati u subotu, 27. oktobra, u Startit Centru Beograd.

U subotu 27. oktobra, sa početkom u 13h, u beogradskom Startit Centru održava se radionica na kojoj će učesnici uz pomoć predavača naučiti kako da naprave svoju kriptovalutu. Cilj je da se prisutni kroz praktičan rad upoznaju sa najbitnijim konceptima blockchaina.

Radionica je namenjena programerima koji do sada nisu imali iskustva u radu sa blockchainom, a za učešće je potrebno da ponesete svoj računar — internet i produžni kablovi će biti dostupni. Pretpostavlja se osnovno poznavanje Pythona.

Događaj organizuje beogradski startap TradeCore, uz podršku Startita. Predavač i demonstrator je Nikola Vlahović, a uz njega će učesnicima pomagati Nikola Kolevski.

Nakon radionice učesnici će biti pozvani na “branč” u istom prostoru.

Prijavi se

Učešće na događaju je besplatno ali je broj mesta ograničen i učesnici će se birati na osnovu iskustva potrebnog za učešće na radionici, a prednost će biti davana onima koji se ranije prijave.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Vukašin Stojkov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu