Python meetup — studija slučaja migracije legacy podataka, 3. oktobra u Beogradu

Meetup je zakazan za 18:30 časova.

U sredu, 3. oktobra od 18:30 časova u beogradskom Startit Centru, organizuje se Python meetup na temu migracije velikih količina nasleđenih (legacy) podataka, posmatrano prvenstveno iz ugla inženjera, ali i menadžmenta — takođe važnih aktera ovog procesa.

U prethodnih nekoliko meseci, jedna od najvećih brokerskih kuća u svetu prešla je sa legacy CRM-a na TradeCore-ov BrokerIQ sistem. Kao deo procesa, kompletna istorija podataka o klijentima migrirana je u novi sistem. Iskustva iz tog procesa biće tema nastupajućeg meetupa.

Biće predstavljeno nekoliko mogućih načina dolaska do rešenja, uz prikazan tok razmišljanja i argumente za i protiv svakog od njih, kao i konkretno rešenje kome se na kraju pribeglo. Usput će se proći kroz alate koji su korišćeni za migracije — pyodbc, pgfutter, Django and legacy data, kao i odgovarajući delovi koda.

Duži, tehnički deo će prezentovati Jovan Đaković, dok će perspektivu menadžmenta ukratko predstaviti Dragan Kovačević, koji će objasniti kako efikasno napraviti development workflow u ovakvoj situaciji, kao i sam proces testiranja.

Prijave

Prijave su otvorene za sve zainteresovane, do ispunjenja mesta. Nakon prezentacija, koje će trajati 40-60 minuta, posetioci su pozvani na networking sesiju, uz piće koje će biti obezbeđeno od strane organizatora, beogradske fintech kompanije TradeCore.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu