Uvod u analizu podataka u Python-u — Kurs za početnike od novembra u Startit Centru

Program počinje u sredu 2. novembra od 18č, što će biti redovan termin (svake srede) tokom četiri nedelje.

Početkom novembra u Startit Centru u Beogradu otpočinjemo višenedeljni besplatni kurs “Uvod u analizu podataka sa Python-om” koji će učesnike/ce upoznati sa panda bibliotekama i interaktivnim Python shell-om.

Kurs je namenjen početnicima u programiranju ili onima koji žele da unaprede svoje znanje i primenu Python-a na nauku o podacima. Poželjno je poznavanje osnova programiranja, ali nije nužno. Po završetku programa očekuje se da će polaznici posedovati osnovne analitičke sposobnosti u korišćenju panda biblioteka, kao i osnovno znanje interaktivnog Python shell-a, uključujući i debagovanje i graphing.

Kurs će voditi Majkl Mekormak, dugogodišnji programer koji je izgradio karijeru u finansijskoj industriji u Torontu, pre nego što se posvetio nomadskom stilu života. Trenutno živi u Beogradu, a kako mu je Python omiljeni jezik, rešio je da ovako doprinese našoj zajednici.

Program počinje u sredu 2. novembra od 18č, što će biti redovan termin (svaka sreda) tokom četiri nedelje.

Kurs će se u potpunosti održavati na engleskom jeziku, a kako je broj mesta ograničen, potrebno je da nam što bolje približite zašto bi baš vi trebalo da budete učesnik/ca.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Gavrilov

Unesite termine za pretragu