PyCon Balkan 2019 — konferencija posvećena Pythonu ove jeseni u Beogradu

Konferencija se održava od 3. do 5. oktobra u Beogradu.

Zajednica Python Beograd po drugi put organizuje PyCon Balkan konferenciju, na kojoj će i ove godine fokus biti na novim Python tehnologijama, proširenju zajednice u regionu i tome da ova konferencija postane mesto okupljanja developera, studenata i kompanija koje su okrenute Pythonu.

Konferencija će biti održana od 3. do 5. oktobra u beogradskom Hilton Hotelu, a mesec dana pre početka događaja poznati su gotovo svi predavači koji će svoje iskustvo i znanje podeliti sa posetiocima.

Četiri keynote predavača na PyCon Balkan 2019 konferenciji su: Andru Godvin (principal inženjer u kopaniji Eventbrite), Marija Mitrović Dankulov (rukovodilac Inovacionog cetra na beogradskom Institutu za fiziku), Nikoleta Glinaci (doktorand Unverziteta u Kardifu i članica Sustainable Software Institute-a) i Tomas Bolindžer (softver inženjer u kompaniji Dropbox).

Više detalja o konkretnim temama predavanja i kompletna lista predavača dostupna je na sajtu konferencije.

Konferencija će se sastojati od trideset predavanja, tutorijala i radionica u toku tri konferencijska dana sa učesnicima i predavačima iz celog sveta. PyCon Balkan 2019 će pokriti mnogo tema koje se tiču programskog jezika Python, naročito one o kojima nije bilo mnogo reči ili se nije ulazilo u detalje na redovnim meetup-ima i manjim događajima Python zajednice.

Ulaznice

Konferencija PyCon Balkan 2019 će biti održana u Hilton Belgrade Hotelu od 3. do 5. oktobra. Svi zainteresovani karte mogu kupiti na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu