PyCon Balkan 2019 — konferencija posvećena Pythonu ove jeseni u Beogradu

Konferencija se održava od 3. do 5. oktobra u Beogradu.

Zajednica Python Beograd po drugi put organizuje PyCon Balkan konferenciju, na kojoj će i ove godine fokus biti na novim Python tehnologijama, proširenju zajednice u regionu i tome da ova konferencija postane mesto okupljanja developera, studenata i kompanija koje su okrenute Pythonu.

Konferencija će biti održana od 3. do 5. oktobra u beogradskom Hilton Hotelu, a mesec dana pre početka događaja poznati su gotovo svi predavači koji će svoje iskustvo i znanje podeliti sa posetiocima.

Četiri keynote predavača na PyCon Balkan 2019 konferenciji su: Andru Godvin (principal inženjer u kopaniji Eventbrite), Marija Mitrović Dankulov (rukovodilac Inovacionog cetra na beogradskom Institutu za fiziku), Nikoleta Glinaci (doktorand Unverziteta u Kardifu i članica Sustainable Software Institute-a) i Tomas Bolindžer (softver inženjer u kompaniji Dropbox).

Više detalja o konkretnim temama predavanja i kompletna lista predavača dostupna je na sajtu konferencije.

Konferencija će se sastojati od trideset predavanja, tutorijala i radionica u toku tri konferencijska dana sa učesnicima i predavačima iz celog sveta. PyCon Balkan 2019 će pokriti mnogo tema koje se tiču programskog jezika Python, naročito one o kojima nije bilo mnogo reči ili se nije ulazilo u detalje na redovnim meetup-ima i manjim događajima Python zajednice.

Ulaznice

Konferencija PyCon Balkan 2019 će biti održana u Hilton Belgrade Hotelu od 3. do 5. oktobra. Svi zainteresovani karte mogu kupiti na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu