Prvo nacionalno AIM Startup takmičenje početkom februara u Beogradu

Takmičenje će biti održano 10. februara, a rok za prijavu startapa ističe 30. januara.

Startapi iz Srbije će prvi put imati priliku da predstave svoju ideju na globalnoj startap izložbi i takmičenju AIM Startup 2020 u Dubaiju, gde će se okupiti vodeći svetski investitori, preduzetnici i donosioci odluka. Nacioalni predstavnici Srbije će biti izabran na takmičenju koje će biti održano 10. februara u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu.

AIM 2020 Startap finale će se održati u okviru desetog skupa Annual Investment Meeting od 24. do 26. marta u Dubaiju, a lokalni pobednici iz 80 zemalja, koji nastoje da prikupe kapital, prošire se na nova tržišta, uspostave nove poslovne kontakte, kao i da se predstave globalnoj publici, će imati priliku da prikažu svoje ideje, proizvode i usluge.

Lokalnom pobedniku biće obezbeđeni put, smeštaj i štand na AIM 2020, uz prilike za umrežavanje i dalji razvoj svoje ideje i poslovnog modela.

Nacionalno AIM startap takmičenje organizuju Naučno-tehnološki park Beograd i The Annual Investment Meeting (AIM). Annual Investment Meeting (AIM) je inicijativa Ministarstva ekonomije Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpredsednika i premijera UAE i vladara Dubaija. Tema ovogodišnjeg, desetog izdanja je „Ulaganje u budućnost: oblikovanje globalnih strategija ulaganja”. 

Ko može da učestvuje na AIM takmičenju?

Pravo učešća na prvom AIM Startup takmičenju u Srbiji imaju startap kompanije sa najviše 50 zaposlenih, starosti od dve do sedam godina, sa ostvarenim godišnjim prihodom između 100.000 i 1.000.000 dolara, a koji su podigli bar jednu rundu investicija, dok su kriterijumi po kojima će se ocenjivati: rast, društveni uticaj, upotreba inovacije, uticaj na klimu i životnu sredinu, kao i zaštita privatnosti.

Prijave

Prvo nacionalno AIM Startup takmičenje u Srbiji će biti održano 10. februara u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Prijave za učešće startapa su otvorene do 30. januara, a startapi se mogu prijaviti na ovom linku

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu