Prvi WooCommerce meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će se održati u sredu, 13. juna.

Dejan Lazarevic - 7. Jun, 2018.

Prvi WooCommerce meetup održaće se u sredu, 13. juna u 15 časova u beogradskom Startit Centru. Fokus meetupa neće biti samo na razvoju i samoj WooCommerce platformi već će se prisutni upoznati sa različitim temama koje će biti korisne širokoj publici i saznati kako je WooCommerce platforma postala najbrže rastuća e-commerce platforma.

Takođe, biće reči i o alatima koji automatizuju i štede naše dragoceno vreme u radu sa WordPressom i WOO sajtovima, kao i praktičnim savetima o određivanju cena i organizovanju freelance usluga. O svemu tome govoriće Mariana Siuti.

Zatim će Ali Terkelsen govoriti o različitim strategijama za selekciju kandidata, kao i samoj filozofiji sklapanja tima čiji članovi vole da rade zajedno.

Pred sam kraj meetupa, Mitko Kockovski će objasniti kako wp_ajax funkcioniše i dati neke korisne savete, a posle toga će fokus biti prebačen na WordPress API i neke JS frameworke koji mogu da pomognu u tome.

Pored njih troje, na meetupu će svoje znanje o WooCommerce-u podeliti i Stevica Golosin, SEO stručnjak i softverski inženjer, i Stojan Kosić, CEO i koosnivač Wollsona.

Prijave

Meetup se održava u beogradskom Startit Centru (Savska 5) u sredu, 13. juna, u 15 časova. Učešće je besplatno, a broj mesta je ograničen. Prijave su obavezne, a možete se prijaviti putem sledeće stranice.