Prvi virtuelni sajam „Western Balkan Startup Expo” biće održan sutra

Prvi virtuelni regionalni sajam biznisa i inovacija u regionu Western Balkan Startup Expo biće održan 18. septembra.

Startapi koji žele da učestvuju i predstave se stručnom žiriju i investitorima iz EU i SAD na 360 Connest platformi mogu da se prijave do 15. septembra. 

Poziv je otvoren za sve startape koji rešavaju izazove iz oblasti digitalne ekonomije, rešavaju problem relevantan za velika tržišta, traže investiciju i/ili prilike za bespovratna sredstva, traže potencijalne klijente, partnere u regionu i izlazak na veće tržište.

Najboljim startap timovima, 360 Connect u saradnji sa Impact Hub Beograd, USAID, EBRD, WBF i Studio X Ventures obezbeđuje pristup globalnom tržištu, investiciju i ekspertsku podršku, povezivanje sa kompanijama u regionu, mrežu stručnih saradnika za smart growth startap kompanije, kao i nagrade na tri najbolja piča. 

Prema Startup Genome istraživanju, srpski startap ekosistem vredan je 502 miliona dolara i da bi se dalje razvijao važno je da se predstavi na pravi način globalnim investitorima i biznis anđelima, koji su u potrazi za solidnim regionalnim startap ekosistemima kao potvrdama ozbiljnosti i perspektivnosti tržišta Zapadnog Balkana. Takva prilika je upravo Western Balkan Startup Expo.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Petar Paunović

Unesite termine za pretragu