Prvi Startitov MeetUp posvećen ljubiteljima video igara

Imamo zadovoljstvo da najavimo još jedan u nizu događaja koji organizuje SEE ICT u novembru mesecu. Naime, pored već najavljenog, drugog po redu, Tech MeetUpa, spremamo vam nešto potpuno novo i o čemu do sada niste imali prilike da slušate na prethodnim događajima. Beograd će biti domaćin najvećeg regionalnog gejming festivala, koji će se održati

Ivan Kovačević
05/11/2013

Imamo zadovoljstvo da najavimo još jedan u nizu događaja koji organizuje SEE ICT u novembru mesecu. Naime, pored već najavljenog, drugog po redu, Tech MeetUpa, spremamo vam nešto potpuno novo i o čemu do sada niste imali prilike da slušate na prethodnim događajima.

Beograd će biti domaćin najvećeg regionalnog gejming festivala, koji će se održati od 8. do 11. novembra u Beogradu, pod nazivom Belgrade Gaming Festival 2013 . Glavni pokrovitelj ovog događaja, koji će se održati u Galeriji IBM je MSI uz podršku Biznis centra opštine Savski venac, a učesnici festivala će se takmičiti u igrama poput  Counter Strikea, Pro Evolution Soccer 2014, DOTA 2, World of Tanks i još mnogo drugih, a promo video događaja možete pogledati ovde.

gaming-festivalU sklopu ovog događaja, rešili smo da organizujemo prvi MeetUp posvećen video igrama i startapima koji ih prave. Događaj će se održati u Galeriji IBM, 11 novembra sa početkom u 18h. Imaćete priliku da upoznate najzanimljivije srpske startape koji se bave razvojem video igara, od kojih ćete iz prve ruke saznati kako pokrenuti takav jedan biznis, koje su prednosti i mane, koji su izazovi, i kako izgleda razvijati takav jedan biznis.

Na MeetUpu će nam se predstaviti tri ekipe. Već smo pričali o studiu LevelBit i predstavili njihovu igru na startitu pod nazivom Jane Wild. Od njihovih osnivača, Branislava i Gorana ćemo čuti veoma zanimljivu priču o tome kako su od startapa sada već postali veliki studio iza koga trenutno stoji pet naslova.

Pored LevelBita, na mitapu će nam se predstaviti i jedna zanimljiva novosadska ekipa, Mad Head Games, čiji naslov se sredinom 2012.godine za rekordno vreme našao na prvom mestu Big Fish Gamesa, o čemu smo već pisali na Startitu. Za kraj, eksluzivno na prvom Gejmerskom mitapu, javnosti će se predstaviti Zoorchestra, apliakcija koja je svoje mesto na AppStoreu zauzela pre svega nekoliko dana.

Naravno, mnogo toga zanimljivog ćete čuti na prvom Gejmerskom MeetUpu, stoga ne propustite priliku da se pojavite 11. novembra u Galeriji IBM od 18h. Kao i do sada, molim vas da se registrujete za događaj popunjavanjem ove jednostavne forme.

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

utorak, 5. Novembar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Ivan

nedelja, 10. Novembar, 2013.

Mozes i ti upisati njegovo ime, cisto da biz nali koliko ljudi mozemo da ocekujemo...hvala

Akisha

nedelja, 10. Novembar, 2013.

Izvinite na dosadjivanju ali samo jos jesdno pitanje. Samnom bih hteo da dodje drugar jel treba i on da se prijavi ovde ili moze da udje na MeetUp preko mene. Hvala unapred I izvinite na smetnji :D

Ivan Kovačević

nedelja, 10. Novembar, 2013.

Naravno :) Vidimo se!

Akisha

nedelja, 10. Novembar, 2013.

Da li ako se prijavis sutra ujutru mozes da dodjes na meetup? Hvala

Ivan Kovačević

petak, 8. Novembar, 2013.

Pozdrav Bogdane, Imamo tvoj mejl u bazi prijavljenih ljudi, tako da je sve ok. Dovoljno je samo da se pojavis u ponedeljak u Galeriji IBM. Vidimo se.

Bogda

četvrtak, 7. Novembar, 2013.

Ja sam se registrovao za prisustvo na MeetUp-u, ali nisam dobio nikakav potvrdni mail. Da li je to normalno i sta mi je neophodno za prisustvo na MeetUp-u. Hvala unapred.

Flick

četvrtak, 7. Novembar, 2013.

Ovo je super! Ekstra ekipa za MeetUp

Ivan Kovačević

sreda, 6. Novembar, 2013.

Pozdrav Aleksandre, korigovali smo na jednom mestu ovaj mali propust :) hvala

Aleksandar

sreda, 6. Novembar, 2013.

Hajde da budemo korektni i da pocnemo da koristimo termin igre umesto igrice. :)