Prvi rezultati istraživanja o platama i tema klijenata iz pakla — na okupljanju Dizajn zajednice 22. decembra

Okupljanje Dizajn zajednice počinje od 18:30 u Savskoj 5 u Beogradu.

Tamara Đorđević
14/12/2022

PRIJAVI SE

 

U četvrtak 22. decembra u Startit Centru u Beogradu od 18:30h se organizuje prvo okupljanje nove grupe za razmenu znanja među dizajnerima — Dizajn zajednice. 

Osnivač ove zajednice, Lazar Krstić, će napraviti uvod u događaj i predstaviti preliminarne rezultate velike ankete o platama i uslovima rada dizajnera koju je nedavno sproveo Strahinja Todorović uz podršku velikog broja zajednica i organizacija iz Srbije. 

Nakon njega će Đorđe Vanjek, poznati product dizajner iz Beograda, okupljenima održati prezentaciju “Clients from hell” baziranu na svojim iskustvima iz kojih ćete moći da saznate kako da kao frilens dizajner prepoznate problematične klijente i kako da rešavate problematične situacije. 

“Ovaj i naredne događaje pravimo kako bi povećali transparentnost u zajednici i još važnije učili jedni od drugih, jer zajedno možemo najbolje da napredujemo” rekao je Lazar Krstić povodom pokretanja ove inicijative. 

Program i prijave

Program može biti koristan svim dizajnerima, a posebno za one koji se bave dizajnom proizvoda i UX-om, uz sledeću satnicu: 

Prijave su obavezne i obavljaju se putem ovog linka. 

Tamara Đorđević

Objavio/la članak.

sreda, 14. Decembar, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije