Prvi Potkrovlje Meetup i 1-1 konsultacije sa Lean Startup trenerom iz Nemačke

Nedavno smo najavili otvaranje Potkrovlja, novog co-working prostora u Beogradu namenjenog za startape i freelancere sa globalnom misijom, a ekipa već organizuje i prvi Meetup i konsultacije za domaće startape sa Vidarom Andersenom, Lean Launchpad edukatorom treniranim direktno od strane Stiva Blenka na Standfordu. Okupljanje će se održati u ponedeljak, 12. maja u Potkrovlju, Kneza Miloša

Zoja Kukić
06/05/2014

Nedavno smo najavili otvaranje Potkrovlja, novog co-working prostora u Beogradu namenjenog za startape i freelancere sa globalnom misijom, a ekipa već organizuje i prvi Meetup i konsultacije za domaće startape sa Vidarom Andersenom, Lean Launchpad edukatorom treniranim direktno od strane Stiva Blenka na Standfordu.

Okupljanje će se održati u ponedeljak, 12. maja u Potkrovlju, Kneza Miloša 47.  Vidar je norveški preduzetnik koji trenutno živi u Kelnu i dolazi u Beograd povodom dvorskog Startup Weekenda, nakon kojeg će se družiti i sa ekipom iz Potkrovlja, Startap akademije i drugih zainteresovanih startap ekipa.

Meetup će početi u 17 časova i neće biti tipično predavanje, već grupni razgovor i savetovanja. Vidar poziva sve koji budu prisustvovali da pripreme pitanja i otvoreno pričaju o stvarima o kojima razmišljaju, koje ih muče ili u koje su nesigurni kako bi što više izvukli iz ovog okupljanja.

Startapi će takođe moći da se prijave i za 1-1 viđanje sa Vidarom koje će se održati od 15 do 17 časova, gde ćete moći konkretnije sa njim da razgovarate i čujete fidbek za svoj startap. Vidar u Nemačkoj jednom nedeljno organizuje ovakve konsultacije i, kako kaže, najveća vrednost je upravo u tome što rado spaja startape sa svojim konekcijama.

Z1A2562-1024x682

Svi zainteresovani startapi koji hoće da prisustvuju Meetupu i konsultacijama treba da se prijave Ljubici iz SEE ICT ekipe na [email protected].

Vidar se već 17 godina bavi kreiranjem internet softvera i preduzetništvom i misija je da pomogne onima na sličnom putu da izbegnu greške koje je sam pravio. Osnivač je Plonea, startapa koji među svojim korisnicima ima NASU, Lufthansu, CIA, FBI, eBay i mnoge druge.

Poziv za stanare još otvoren

Potkrovlje hub je program podrške i co-working prostor za mlade preduzetnike/ce i startape u oblasti informacionih tehnologija i kreativne industrije koji razvijaju proizvode i usluge za globalno tržište.

Primaju se prvi članovi Potkrovlja, prostor je neobičan i inspirativan, atmosfera izuzetno startapasta, a ukupno ima mesta za 3 startapa i 6 frilensera, na period od 6 meseci. Startapi se već useljavaju, a mesta za frilensere još ima, tako da se prijavite preko zvaničnog sajta.

Vidimo se u ponedeljak ili ranije na Startup Weekendu.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

utorak, 6. Maj, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije