O hosting revoluciji, domaćoj SSD Cloud platformi i programu za partnere — 14. decembra u beogradskom Startit Centru

Prvi mCloud meetup održaće se naredne nedelje u beogradskom Startit Centru.

MCloud meetup ima za cilj da okupi sve pojedince i kompanije koje se bave izradom web sajtova i aplikacija, kao i kompanije koje se bave razvojem različitog softvera koji bi želeli da nude klijentima po SaaS modelu.

Okupljeni će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima koji brinu o sigurnosti većine najposećenih sajtova u Srbiji i koji su razvili domaću SSD Cloud platformu. Osim predstavljanja osnovnog koncepta mCloud platforme i partnerskog programa, o kome će svi prisutni moći da iznesu mišljenje i na licu mesta učestvuju u predlozima za njegovo poboljšanje, imaćete priliku da čujete i tri predavača.

Predavanja:

Petar Radosavljević, sistem inženjer u kompaniji Mainstream, prikazaće demontraciju brže aktivacije servera i njegovo stavljanje u upotrebu —  konfiguraciju servera, LAMP podešavanja i prebacivanje željenog servisa u produkciju.

Bojan Krstić, direktor kompanije Bit Media digital advertising, pričaće o izazovima sa kojima se svakodnevno sretao u poslu kada su u pitanju usluge hostinga za web sajtove i e-commerce rešenja koje njegov tim proizvodi i objasniće zašto stalno i svuda preporučuje mCloud.

Veljko Radovanović, direktor kompanije Logik koja se bavi razvojem poslovnog softvera, govoriće o tome na koji način koristi mCloud za plasiranje svojih rešenja na domaćem i svetskom tržištu i kako domaci ERP softver u kratkom roku isporučuje krajnjem korisniku zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Mainstream.

Svim prisutnim učesnicima biće obezbeđene besplatne konsutacije i trial period za korišćenje mCloud platforme. Nakon predavanja učesnici će imati priliku da se upoznaju i razmene iskustva kroz neformalno druženje.

Prijava

Meetup je zakazan za 14. decembar u 18č u Startit Centru Beograd (Savska 5). Svoj dolazak možete prijaviti popunjavanjem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Nevenka Rangelov

Unesite termine za pretragu