Prvi Magento meetup — arhitektura platforme i primena MVC-a u praksi

Predavanje se održava 3. aprila u 18h, u beogradskom Startit Centru. Cilj predavanja će biti upoznavanje sa arhitekturom Magenta i primena MVC-a u praksi.

Vukašin Stojkov - 26. Mart, 2018.

U utorak 3. aprila od 18 časova u beogradskom Startit Centru će se održati prvi u seriji Ecommerce Tech meetupa u organizaciji beogradske firme StuntCoders.

Predavanje je prvi meetup posvećen Magentu u Beogradu, i na njemu će se održati prvo u nizu tehničkih predavanja o ovoj open-source platformi, na kojoj se baziraju neka od najvećih ecommerce rešenja na internetu.

Cilj predavanja će biti upoznavanje sa arhitekturom Magenta, kao i ideja implementiranih u ovu platformu. Upoznaćemo se i sa MVC patternom i pričati o prednostima i manama koje nosi sa sobom. Na kraju ćemo videti i konkretne slučajeve implementacije MVC-a u Magentu iz “stvarnog sveta” iliti produkcije, a na primerima shop kataloga i CMS-a.

Predavanje drži Mladen Ilić, back-end developer u StuntCodersu. Zajedno sa svojim timom, Mladen ima višegodišnje iskustvo u razvoju e-commerce rešenja, a u slobodno vreme se bavi automatizacijom procesa u razvoju i radi na razvijanju servera za automatski deployment koda.

Prisustvo predavanju je besplatno, molimo vas samo da se prijavite putem ovog obrasca.