Prvi Ignite meetup u novosadskom Startit Centru pod nazivom “TechnoLogic”

Događaj će se održati u Startit Community baru u utorak 20. februara od 19č.

Miloš Aleksić - 12. Februar, 2018.

Udruženje Biznisnova — centar za proaktivno poslovanje po osmi put organizuje događaj Ignite Novi Sad, ovaj put sa nazivom “TechnoLogic”.

Publika će imati prilike da, u neformalnom okruženju, čuje inspirativne govornike iz sveta Informacionih tehnologija koji će u Ignite formi od 5 minuta, predstaviti svoj preduzetnički poduhvat.

Ignite predstavlja deo globalnog pokreta držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju.

Ignite je, kao pokret, odnosno događaj prvi put održan u Sijetlu 2006. godine i od tada je, za veoma kratko vreme, postao internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova sveta.

Ignite Novi Sad je prvi put održan u junu 2016. godine. Sve ranije Ignite Novi Sad događaje možete pogledati na ovom linku.

Prijava

Događaj će se održati u Startit Community baru (ulica Miroslava Antića 2) u utorak 20. februara od 19č. Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava za događaj obavezna i vrši se putem mejla: biznisnova.org@gmail.com.