Prvi Health Tech Meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup će se održati u četvrtak, 24. maja od 18 časova.

Health Tech Lab stvara zajednicu za rešavanje zdravstvenih izazova uz pomoć mnogobrojnih tehnologija i medicinskih profesionalaca, a glavni cilj im je formiranje inovativnih rešenja u ovoj oblasti. Uz to, Health Tech Lab pomaže uvođenje i integraciju mnogih već postojećih rešenja iz EU, SAD-a i sa srpskog tržišta, potkrepljujući njihovo prepoznavanje i korišćenje.

U skladu s tim, jedna od njihovih aktivnosti je organizvoanje meetupa. Peti po redu, a prvi u Novom Sadu, biće organizovan u Startit Centru Novi Sad. Tom prilikom će na mestu predavača biti:

  • Zoran Rončević iz novosadskog udruženja zaljubljenika u hardver Maker,
  • predstavnici Sali Systema, kompanije koja razvija medicinski uređaj za analizu posledica sudara,
  • Maša Komnenić, koja će govoriti o GDPR-u u medtech i biotech startapima i kompanijama,
  • dr Goran Abrahama iz Carnomeda, internacionalne kompanije koja se bavi razvojem terapija za neurodegenerativne bolesti.

Prijava

Meetup će se održati u četvrtak, 24. maja od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Miloš Aleksić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu