Prvi Game Jam Festival ovog avgusta u novosadskom Startit Centru

Indiestellar zajednica ovog avgusta organizuje prvi Game Jam Festival u novosadskom Startitu, dosada najveći Indiestellar događaj.
Prvi Game Jam Festival ovog avgusta u novosadskom Startit Centru

Game Jam Festival je zapravo game jam koji traje 21 dan, tokom kojeg će učesnici imati priliku da dožive potpuni indi game development. Od ideje, razvoja, marketinga do publishinga i recenzija.

Svake subote od 11. avgusta do 1. septembra u terminu od 12 do 19 časova, prijavljeni timovi će imati priliku da dođu u novosadski Startit Centar i odslušaju predavanja na temu game developmenta od ljudi iz industrije. Nakon predavanja biće održana kratka feedback sesija, gde će timovi međusobno i zajedno sa predavačima diskutovati o trenutnom stanju njihovih igara nastalih tokom Jama, a veče će biti nastavljeno u novosadskom Kulturnom centru LAB. Tokom subotnjeg dana učesnici će moći da rade na igrama u Startitu, a ostalim danima odakle god učesnicima odgovara (od svoje kuće, kancelarije, kafića, parka, coworkinga…).

Svaki tim će na kraju festivala (1. septembra) svoju igru uploadovati u jedan unikatan bundle na itch.io, koji će se prodavati za simboličnu cenu (prethodno izglasanu poslednjeg dana festivala), a od svake prodate kopije će dobijati deo zarade.

Prijava

Game Jam Festival će biti održan od 11. avgusta do 1. septembra u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna popunom ovog formulara.

Svi prijavljeni će blagovremeno biti obavešteni o preciznoj satnici festivala kao i o detaljnijim pravilima ovog događaja.

Za sve novosti vezane za Game Jam Festival pratite Indiestellar facebook stranicu kao i njihov discord kanal.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Savić

Unesite termine za pretragu