Prvi besplatan kurs Adobe Illustratora za početnike u Novom Sadu — prijavite se do 30. januara

Kurs će trajati od 6. februara do 1. marta 2018. godine, i održavaće se dva puta nedeljno.

Ukoliko se tek upoznaješ sa Adobe Illustratorom, ili želiš da naučiš nešto više, u Startit Centru Novi Sad organizujemo kurs u trajanju od četiri nedelje (ukupno 12 sati predavanja, dva časa nedeljno) tokom kojeg ćeš steći početna znanja o alatima u ilustratoru, kreiranju ikonica za web kao i 2D dizajna, zatim o kombinaciji dizajna i ilustracije.

Uz to, na kraju kursa predviđeno je pravljenje Behance portfolija, kako bi naučio/la više o freelance dizajniranju.

Uslovi za učešće na kursu

  • ozbiljnost u nameri da naučiš ove veštine i primenjuješ ih u daljem radu
  • možeš da prisustvuješ svakom času koji se organizuje
  • znaš da koristiš računar i imaš laptop koji možeš da donosiš na časove
  • instaliran Adobe Illustrator 2018 na sopstvenom laptopu
  • uvažavanje rada na času, predavača i drugih polaznika/ca

Predavač

Stefan Grubačić, sa čijim radom se možete upoznati ovde.

Stefan je od malih nogu voleo da crta karaktere i ilustracije. Krajem osnovne škole se upoznaje sa programima kao što su Adobe Photoshop i Illustrator koji mu pomažu da strast prema crtanju prenese u digitalni oblik.

Upisuje srednju grafičku školu gde proširuje znanje iz oblasti grafičkog i web dizajna. Paralelno započinje freelance karijeru na sajtovima kao što su 99 Designs i Designcrowd gde po prvi put uspeva da unovči svoje veštine. Nakon završene srednje škole dobija posao u softverskoj kompaniji u Beogradu, gde stiče prvo radno iskustvo. Ipak, nakon nekoliko meseci odlučuje da napusti posao i nastavlja freelance karijeru, ovaj put na platformi Upwork kao i sa par ličnih projekata.

Trenutno radi kao Senior Brand Designer za kompaniju Simply Totes + Co sa Novog Zelanda i uporedo studira Web Dizajn na Visokoj Školi u Novom Sadu.

Termini

Kurs se održava u Startit Centru Novi Sad, prostoru namenjenom edukaciji, povezivanju i jačanju domaće tehnološke i startap zajednice, koji se nalazi u ulici Miroslava Antića 2.

Kurs traje od 6. februara do 1. marta, i održavaće se dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, u popodnevnim terminima od 18 do 19:30č.

Prijava

PRIJAVA JE ZBOG VELIKOG BROJA PRIJAVLJENIH ZATVORENA RANIJE. 

Hvala svima koji su se prijavili, obaveštenje ćete dobiti do 30. januara.

Prijava se vršila putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Miloš Aleksić

Unesite termine za pretragu