Prva Kanban Board Game radionica u novosadskom Startit Centru

Radionica će se održati u utorak, 21. februara u 18 časova.

Miloš Aleksić - 5. Februar, 2018.

Agile Serbia organizuje Kanban radionicu u saradnji sa Zoranom Vujkovim i Milošem Zekovićem. Kanban radionica je prilika da poboljšate svoje znanje o ovom Agile frameworku kroz interaktivnu igru „Kanban Board Exercise”.

Igra se igra u timovima (u jednom timu do osam osoba), a kreirana je za učenje koncepta i mehanike Kanban frameworka. Tokom igre, timovi se takmiče da maksimiziraju svoj profit optimizacijom samog toka posla kroz tri ciklusa — dizajn, razvoj i testiranje.

Ideja radionice je da motiviše učesnike da istraže različite opcije dizajna, da prioritizuju i donose odluke o alokaciji resursa.

Radionicu će voditi Zoran Vujkov i Miloš Zeković. Zoran je Certified Scrum Professional i Agile Coach. Radio je agilne transformacije u nekoliko kompanija. Miloš je takođe, Certified Scrum Professional i agilni entuzijasta.

Prijava

Radionica će se održati u sredu, 21. februara sa početkom u 18 časova u novosadskom Startit Centru, ulica Miroslava Antića 2. Broj mesta za radionicu je ograničen i prijavljuje se isključivo putem maila – scrum@puzzlesoftware.rs.