Prva besplatna UX radionica za decu u beogradskom Startit Centru

Radionica će se održati 11. avgusta sa početkom od 12h u beogradskom Startit Centru.

Na ovoj petočasovnoj radionici deca će na dinamičan i kreativan način učiti nešto više o dizajniranju korisničkog iskustva kod digitalnih proizvoda.

Radionica je namenjena osnovcima starijim od 12 godina i biće biti podeljena na više delova. U prvom delu deca će učiti kako da analiziraju već postojeća rešenja i uoče njihove najveće prednosti i mane. Uz pomoć mentorke deca će u grupama pokušati da dizajniraju svoje rešenje oslanjajući se na analizu i potrebe svojih korisnika.

Na kraju, deca će svoj dizajn međusobno testirati i proveriti kako ga na osnovu dobijenih povratnih informacija mogu unaprediti.

Mentorka na radionici biće Tatjana Zavađa, UX dizajnerka iz Byteouta.

Ova besplatna radionica se organizuje u okviru projekta „Podrška privatnom sektoru u Srbiji“ koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Prijave

Radionica će se održati 11. avgusta sa početkom od 12h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno da deca budu prijavljena putem ove formeNakon zatvaranja forme, svi učesnici koji budu primljeni dobiće povratni mejl o detaljima radionice.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Danica Kovač

NAPISAO/la članak     28. jula, 2017.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu