Prva besplatna UX radionica za decu u beogradskom Startit Centru

Radionica će se održati 11. avgusta sa početkom od 12h u beogradskom Startit Centru.

Na ovoj petočasovnoj radionici deca će na dinamičan i kreativan način učiti nešto više o dizajniranju korisničkog iskustva kod digitalnih proizvoda.

Radionica je namenjena osnovcima starijim od 12 godina i biće biti podeljena na više delova. U prvom delu deca će učiti kako da analiziraju već postojeća rešenja i uoče njihove najveće prednosti i mane. Uz pomoć mentorke deca će u grupama pokušati da dizajniraju svoje rešenje oslanjajući se na analizu i potrebe svojih korisnika.

Na kraju, deca će svoj dizajn međusobno testirati i proveriti kako ga na osnovu dobijenih povratnih informacija mogu unaprediti.

Mentorka na radionici biće Tatjana Zavađa, UX dizajnerka iz Byteouta.

Ova besplatna radionica se organizuje u okviru projekta “Podrška privatnom sektoru u Srbiji” koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Prijave

Radionica će se održati 11. avgusta sa početkom od 12h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno da deca budu prijavljena putem ove formeNakon zatvaranja forme, svi učesnici koji budu primljeni dobiće povratni mejl o detaljima radionice.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Danica Kovač

Unesite termine za pretragu