Pronađi biznis suosnivače za svoj startap kroz program TeamUp

Rok za prijavu je produžen do 30. aprila.

milicamilojkov
09/04/2021

Imate tehnologiju koja može transformisati prehrambeni sistem ili želite da budete deo startapa? TeamUp je program koji pronalazi i spaja inovatore sa kompatibilnim i komplementarnim profilima i pruža podršku u izgradnji startapa.

Istraživanje je pokazalo da u južnoj i istočnoj Evropi postoji jaz između broja inovativnih poljoprivredno-prehrambenih tehnologija razvijenih na univerzitetima i broja tehnologija koja na kraju izađu na tržište.

TeamUp predstavlja sedmomesečni program koji povezuje vodeće tehnologije sa profesionalcima i pruža podršku pri stvaranju uticajnih poljoprivredno-prehrambenih poduhvata. Program omogućava važne alate i podršku za izgradnju startapa koji uključuju stručno vođenje, obuku, mentorstvo, umrežavanje i finansije. Timovi će imati mogućnost da stvore jake odnose suosnivača sa usklađenim ciljevima i vrednostima.

Faze programa:

Program vodi EIT Food u saradnji sa Naked Inovatorima, a podržavaju ga Buhler, Danone, Dohler, Givaudan i PepsiCo.

Kome je namenjeno?

Poziv je namenjen svim tehnolozima, početnicima u ranoj fazi ili profesionalcima koji imaju inovativno rešenje u oblasti poljoprivredno-prehrambene industrije, žele da ga predstave na tržištu, strastveni su prema preduzetništvu i žele da se udruže sa pravim suosnivačima.

Zbog ograničenja povezanih sa pandemijom, program TeamUp će se ove godine održati onlajn.

Prijava

Zainteresovani se mogu prijaviti na program gde mogu dodatno da uče o poslovnom razvoju, rade sa mentorima i imaju priliku da se povežu i pronađu suosnivače.

Rok za prijavu je produžen do 30. aprila 2021. putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane da nam se jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

petak, 9. April, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije