Promocija Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju 2018. u Startit Centru Vršac

Promocija je zakazana za 18. april u 17 časova.

Marija Egerić - 17. April, 2018.

U Startit Centru Vršac, 18. aprila u 17 časova biće organizovana promocija Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2018.

Od prijavljivanja do finala, za učesnike ovog takmičenja biće organizovana besplatna edukacija kroz seriju treninga (kreativno rešavanja problema, definisanje inovacije, izrada poslovnog modela, pregovaranje sa kupcima…), promocija u medijima i na sajamskim priredbama, kao i novčane nagrade za najbolje takmičare.

Nagradni fond takmičenja je pet miliona dinara za realizovane inovacije i milion dinara za, od ove godine posebnu kategoriju za mlade, Inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova. Da bi tim učestvovao na takmičenju treba da ima najmanje tri člana koji su učenici/studenti, a dozvoljeno je da se kao članovi tima uključuju mentori, profesori itd.

Takmičenje organizuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, uz podršku Privredne komore Srbije, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu i Radio televizije Srbije.

Prijava

Za one koji žele da saznaju više o takmičenju prisustvo na promociji je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se prijavite ovde. Promocija se odigrava u sredu, 18. aprila u 17 časova u Startit Centru Vršac.